Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu almak için ne yapmalıyım?

Mavi53

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Engelli raporu hakkinda bilgi verecek yardimci olacak bir arkadaş yok mu ?

Mavi53

Evet yardımcı olurum.
Engelli sağlık raporu vermeye yetkili bir hastaneye başvuruyorsunuz.
Dilekçenizde ne için istendiği kutucukları mevcut
mesela vergi indirimi( ) engelli kimlik kartı ( ) gibi.
Oralara (x) işareti koyuyorsunuz. (hepsini işaretleyebilirsiniz.)
sonra 8 veya 9 polikliniğe sevk alıp doktorlara muayene oluyorsunuz.
Sonrasında %40 ve üzeri raporunuz çıkarsa engelli sayılıyorsunuz.

Raporunuzu alınca sgk lı çalışan iseniz vergi indirimi alıp prim ve YIL şartını tamamladıysanız (rapor oranınıza ve ilk sigorta giriş tarihine göre değişkendir.) erken emekli olursunuz.

Lisans mezunuyum sağ gözüm hiç görmüyor, yazdigim yazilari dahi okuyamiyorum bununla birlikte hiçbir yere malesef giremiyorum. Subaylik, Polislik akliniza gelebilecek hicbir meslege giremiyorum. Nasil yapabilirim rapor nasil alabilirim. Ciddi manada da psikolojik sorunlar başladi. :(

çok teşekkür ederim.

bir gözün görmüyorsa kesin engelli raporu alırsın ve bunla ekpssye girebilirsin .ekpssde lisans mezunu olarak atanırsın puanın tutarsa memurluğa ama çoğunlukla düz memurluk var .ama mezun olduğun bölüme göre de bir kadro acılmıssa onu da tercıh edıp atanabılırsın bu sefer buyuk ıhtımal maaşın suz memurluga göre cok daha yuksek olacaktır.

rapor için geç randevu verilme durumu oluyor.sadece bir poliklinikten heyete girdim.kısa zamanda sonuçlandı.böyle bir durum olabiliyor.bilginiz olsun.

merhaba arkadaşlar:
ben yabancıyım İstanbul da yaşıyorum..
kardeşim 9 yaşında engelli (dawn sondrumu) ..

çocuk okula gidemiyor şuanda çünkü elimizde engelli sağlik raporu yok ve birkaç aydan bu raporu çıkaramıyoruz..

ben bakırköy hastaneye birkaç sefer gidip sordum ama orada kimse bana yardım etmedi .. her pazar bakırköy hastanenin siteye açıyorum randevu almaya çalışıyorum ama maalesef alamadım..

ben bu halden bıktım artık ve başka çağırımız yok ,bu rapora çok ihtiyacımız var,acaba özel hasaneler yok mu?ücretli olursa fark etmez ..

engelli raporu

Moderatör tarafında düzenlendi:
buşranur

pazar-salı-perşembe akşamları saat tam 20:00 de istanbul eğitim ve araştırma hastanesi bakırköy osmaniye polikliniği heyet randevu lingi açılır. oradan randevu alabilirsiniz. telefon saatine göre tam 20:00 de girin

Mavi53

tek gözden en fazla 32 alırsın, başka bir rahatsızlığın var mı?

ozgurmeric74
evet birazden açtım şu linği ama bu mesaj yazıldı :
Hatalı İşlem

Hastanemizde kaydınız bulunamadı. Telefon ile ilk kaydınızı yaptırdıktan sonra randevu alabilirsiniz

ben aradım söyledim ki ben ilk kayt yapmak istiyorum dedi internet ten alın :( ne yapıyım
yine çok teşşekür ederim cevapınız için

Üst Alt