Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu almak için yeşil kartlı mı olmak gerekiyor?

erola

Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
44
Engelli raporu almak için yeşil kartı mı olmak gerekiyor ?

engelli raporu almak için kaymakamlığa mı gitmek lazım lütfen cevap veriniz

organik olmayan psikotik bozukluk ( şizofreni )

Engelli raporu almak için kaymakamlığa degil devlet hastanesinin sağlık kuruluna başvuracaksınız engeliniz nedir yardımcı olalım nasıl yol izleyeceğiniz konusunda detaylı yazınız

organik olmayan psikotik bozukluk ( şizofreni ) hastasıyım bugün kaymakamlığa gittim kanun değişti dedi burdan sevk alıp hastaneye dedi bir arkadaşla gittim acaba engelli aylığını mı kastediyorlar

Ayrıca yeşil kartlı olmaya gerek yok engeli olan (zihinsel, psikolojik, bedensel) rapor alabilir

o zaman kaymakamlıktaki kişi yanlış anladı ben engelli raporu dedim ama g1 desin dedi g0 olmalı dedi

Cengiz68
teşekkürler

Mutlaka yanlış anlamıştır siteye üyeliğiniz 2014 yazıyor şimdiye kadar bu konuda bilgi almadınızmı

Cengiz68

araştırmıştım sizin dediğiniz gibi biliyordum kaymakamlıktaki kişi yeni kanun çıktı dedi bana yeşil kartlı olman lazım dedi ve biz sevk ediyoruz dedi

Direk kişisel devlet hastanesine başvurunuzu yapınız

Arkadaş yanlış yönlendirdi herhalde kaymakamlığa gidecez diyerek perşembe günü doktora sorcağım umarım sizin dediğiniz gibidir teşekkürler yani kanun falan değişmemiştir

Doktora değil tabi sizin rahatsılığınızı bilen doktorun olduğu devlet hastanesinin sağlık kuruluna başvurun dilekcenizde başka rahatsızlıklarınız varsa belirtin sadece psikiatri değil görme duyma iç hastalıkları fizik ortapedi veya norolojiyle ilgili durumlarıda belirtirseniz rapor oranınız yüksek çıkabilir gelişmeleri yazınız

Üst Alt