Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelli Raporu almak istiyorum. Nereden başlamalıyım?
Engelli Raporu almak istiyorum Daha önce yazılan bilgileri okudum ama kafam karıştı tam olarak ne yapmam gerektiğimi anlamadım Nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim...
Aretias ben 20 yaşındayım ve öğrenciyim hıc çalışmadım da Şeker hastasıyım 9 yıldır Ve bı arkadasımz rapor almış vergı dairesıne gıdıp vergıden muaf olmak ıstedıgını soylemış ve bı hastaneye sevk etmısler kurul ıcın anlattı ama burda daha once yazılan durumları okudum gayette hersey acık ama bazı seyler aklımı karıstrdı o yuzden buraya tekrar bılgı edınmek ıcın yazdım ıns bıseyler alabılırım...
% 40 ve üzeri alırsanız 2022 engelli maaşından yararlanırsınız tabii bu maaşı almak engelliler hakkı kazanabilmek için gelir kriterleri de var gelirin 01 Temmuz 2014 31 Aralık 2014 arasında 270,23 TL geçmemesi gerekiyor
Ben sabah vergı dairesine gitmeyı düşünüyorum gereken ne ıse yapıcam ama okudugum yazılarda genel hersey ıcın raporla ılgılı bılgı verılmıs ben onu yazdıgımı varsayalım vergı dairesının sevk ettgı hastane kurulunamı vermem gerek ek olarak
sigorta girişiniz yok bağ kur luda değilsiniz dimi ne işiniz var vergi dairesiyle aile ve politikalar müdürlüğüne gideceksiniz kurum sizi hasthaneye sevk edecek
Babam'dan yararlanıyorum sıgorta olarak emeklı sandıgı Ziraat ve Halk bankası mensupları vakfı yardım sandığı kurumumuz Sgk ıle ışim yok zaten bnm vergı daıresıne gıtmem gerekmıyomu kurum farklı oldugu ıcın işler karışıyo malesef....
sigorta girişiniz yok bağ kur luda değilsiniz dimi ne işiniz var vergi dairesiyle aile ve politikalar müdürlüğüne gideceksiniz kurum sizi hasthaneye sevk edecek
İşinize yarayacak oranda, yani % 40 rapor alabilmeniz için "Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mgın altında tutulamayan, komplikasyon yapmış ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus" olmanız gerekiyor.