Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu almam iş bulmamı kolaylaştırır mı?

darkblade106

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba
hipertrofik kardiyomiyopati hastasıyım.Bu hastalıkla %50 rapor alınabiliyor.37 yasındayım kariyer sitelerinden iş bulamıyorum üniversite mezunuyum 15 yıllık iş deneyimim var ama su anda nereye basvursam olmuyor.Sizce engelli raporu alarak iş bulmam kolaylasır mı daha zor halemi gelir.Hastalıgım fiziksel olarak belli olan bir hastalık değil kalp rahatsızlıgı.cevap verecek arkadaslara tesekkur ederim

darkblade106 almanız için bişey demeyeceğim de almamak için sizin bir gerekçeniz varsa siz söyleyin biz de bilelim

güzel abim. almaman hata.hemen başvur al. senin o hastalıkla rahat bir işte çalışman gerekiyor. o hastalık efor u sevmez huzur ve mutluluk lazım :)

Raporu alırsam bir daha engelli olmayan bir işte çalısamam diye korkuyorum.Prosedur nasıl bilmiyorum ancak engelli raporu alınca bir daha normal bir işte calıstırmazlar diye tahmin ediyorum

Engelli raporunu alsanızda isterseniz ibra edersiniz isterseniz hiç bahsetmessiniz.O size kalmış bişey.

darkblade106 İşyerine ibraz etmeyebilirsiniz ama rahatsızlığınızdan dolayı işyerinde bir iş kazasına maruz kalırsanız . İşverenin fena halde canını yakarsınız , dipnot ofiste üzerinize çay dökülmesi bile iş kazası olarak raporlanıyor.

Üst Alt