Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu artık hep süreli mi veriliyor?

Yasin0678

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar engelli raporları artık süreli veriliyor deniyor artık süresiz engelli raporu kalkdı diyorlar doğrumudur acaba?

Yok böyle bir şey. Hastanelerin kurulları kraldan çok kralcılık yapıp ampute insanlara bile süreli veriyor bazen. Ahmakça!

hocam benim sorduğum soruda buydu zaten artık herkese sürelimi rapor veriliyor diye

2021 yılında sürelimi rapor aldınız bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi

Ben Nisan ayında yeni rapor çıkardım çok şükür süresiz verildi kurtuldum artık bu çileden, gerçi yine de haksız yere maaşı mı düşürdüler ama elden bi şey gelmez

hastalığınız nedir acaba

bu forumda bir üyemiz artık süresiz rapor yok en fazla 2 yıllık rapor veriliyor diye bir paylaşım yapmıştı

2021 yılında engelli raporu alan başka arkadaşımız varmı acaba varsa raporu sürelimi, süresizmi

Yasin0678

Endişeni anlayabiliyorum ancak iddia ettiğin gibi bir şey olamaz. Prosedürler çerçevesinde gereken yapılır.

Konuşturmayın şimdi beni, ampute kalmış birisi için neden süreli rapor verilsin, neyi kanıtlaması istenecek ?

Olsa olsa devletin bu işi suistimal edenlere karşı bir tedbiri olabilir, e öyle bir derdiniz yoksa merak etmeyin.

GaribanÖğretmen

ben süreli rapor istiyorum sadece ekpss girebilmek icin kullancam ondan soruyorum tıp1 diyabet, tansiyon ve trioid rahatsızlığım var

süreli rapor alırsam ve devlet işine giremezsem sorun yaşarım diye korkuyoru o yüzden süreli rapor istiyorum

Sağlık kurulu raporu süresi?

Merhabalar sağlık kurulu raporu neden artık süreli veriliyor 3. rapor alışım sürekli olması lazım değil mi

Benim gördüğüm duydugumu anlatıcam size
istanbulda bir devlet hastanesi bayan sekreteri
Doktorlara telefon ediyor ve diyorki hocam benim akrabamın %30 raporu var onu
%90 tamamlayıp arac alıcam siz kac pouan verirsiniz diye telefonda sırayla
butun birimlere telefon acıp 10 ondan 5 ondan 20 ondan öyle puan toplayıp
raporu %90 tamamlayıp engelli aracı alıp kullanıyolar

fakat gercek anlamda hasta bir engelli devlet hastanesini gidip
heyete girince puan vermemek icin ne kadar zorluk varsa
nekadar ince arastırma varsa yapıyolar

18 yaşını geçenlere evet..

AMN-LX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende 2021 yılında yetim aylığı için başvurmuştum hastaneye
Süreli verdiler 2023 de tekrar basvuracam

Bu hastaneleri yönetenler inanın salak okumuşlar ama öyle değil okumuş salak

bana hep 2 yıllık verdiler 3 kere rapor aldım ms hastasıyım tedavisi bile yok 3 4 ay önce kardeşimin raporu yeniledik işitme engeli var ona süresiz verdiler.

Arkadaşlar bende 3 keredir hep süreli veriyolar astım tansiyon kolesterol uykuapnesi fizik ne zaman suresize döner

Biz sadece yatalak hastalara "sürekli" veriyoruz.
(BUNU DİYEN DEVLET HASTANESİNDE
SAĞLIK KURULU BAŞKANI DAHA NE OLSUN)

Bunu ben duydum kulaklarım kendim işittimdi.

Son düzenleme:
Bı dahaki kontrol muaynesinde araştırma hastanesi ne gidicem devlet hastanesi sanki niye geldin der gibi bakiyo hakkini bilmezsen oran bile vermemeye calisiyo hastalıklardan zaten muzdaribiz birde koşuşturmaca oda cabasi

Merhabalar, sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

İstanbul'da en iyi engel oranı veren hastaneler hangileri sizce bilgi verebilme imkanınız var mı?

Teşekkürler.

2 yıllık verdiler süreli tüm hastalıklarım kronik ve tedavisi yok .belki tedavi var gizleniyor ben bilmiyorum bulamaıdm 15 yıldır .kübaya bile başvurdum burda tedaviniz yok dediler .budur duurmum ve 2 yıllık verildi.

haydarpaşa gittim odalardan çık dışarı denilerek gönderildim şikayetleirmi dinlemedile rbile raporlarıma bakmadılar bile.araştırma hastanesi

bana kiminle geldin dedi eşimle dedim ayakta zor duruyorum düşünün .demek ki yürüyorsun dedi.senede 5 kez ortopedik ameliyta oldum 30 hafta alçılı olarak geçirdim.fizik tedavi aylarca gördüm.eyete girdim sonuuc bilmiyorum .nerden bakarım onu da bilmiyorum.kontrol muayenesi idi.

Üst Alt