Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu aslı gibidir yapılmalı mı?

strazyevsk

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
2
Merhaba ;
En son engelli raporu çıkardığım tarih 2018 yılında görevlinin uyarısı ile raporun 4-5 nüshasını hastane de aslı gibidir yaptırtmıştım ve ibraz edeceğim kurumlar aslı gibidir halini istemişlerdi.
Bu ay yeni engelli raporu mu çıkardım, hastane raporu bana vermedi rapor e-devlete düştü.

Raporu vergi dairesi, belediye vs bir kaç kuruma vereceğim fakat aslı gibidir şartı hala devam ediyor mu bu konuda bilgisi olan var mıdır?
Yoksa e devletten aldığımız çıktıyı doğrudan vergi dairesi, aile sosyal bakanlığı vs devlet dairelerine verebiliyormuyuz?

strazyevsk e devletten çıktısını aldığın rapor elektrik imzalı tekrar aslı gibidir imzasına gerek yok.

Artık e-imza devrine geçildi engelli raporu konusunda bu yüzden e-devletten isteyen yerlere çıkar çıkar ver aslı gibidire gerek yok şu an...

Valla kardeş arkadaşların dedikleri çok doğru. E devlet sisteminden çıkartıp ver istediğin yere ama gün gelir hiç ummadığın bir mercideki bir kaz kafalı hödük ille de ASLI GİBİDİR şeklinde tasdikli nüsha isterim diye tutunur. Anlatırsın anlamaz çünkü dediğim gibi hödüktür. Uğraşman gerekir. Ben olsam böyle bir ihtimale karşı noterden en azından bir veya iki tane ASLI GİBİDİR tasdikli nüsha çıkarttırırım. Kenarında bulunsun.
Selametle..

Üst Alt