Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu hangi şehirden daha kolay alınır?

ahmetulug

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba,

1997 Tarihli %46 oranlı sürekli ibareli engelli raporum var. Fakat Raporu aldığım tarihlerde vergi indirimi için müracatım olmadığı veya alınmış bir vergi indirim hakkım olmadığı için şuan bu raporla Maliye den vergi indirimi alamıyorum. Raporu yenilememi istiyorlar. Sizlere sormak istediğim bazı şehirlerdeki hastaneler rapor alırken çok zorluk çıkarmıyorlarmış.

Yani Bazı Şehirlerdeki hastaneler engelli raporu için çok zorluk çıkarırken, zor rapor verirken , bazı şehirler de %40 oranlı rapor daha rahat alınabiliyormuş. Artık doktordan mı kaynaklanıyor yoksa hastane yönetiminden mi bilmiyorum.

Sizce hangi şehirlerdeki hastanelerden engelli raporu alırken çok prosedür olmadan daha rahat alınabilir. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.

O belli olmaz Konya’da rapor almakta kolay değil rapor işi sıkıntı

Sol göz hiç görmüyor , bir de hafif anksiyete bozukluğu

Ankara mevki

Heyet hastanesi ayrı olduğu için binası fazla işlemler uzun sürmüyo benim hastanem

Başka önerisi olan yok mu arkadaşlar , Hangi şehirdeki hastane de daha az uğraşırız rapor alırken , ona göre bir hastane de şansımı denemek istiyorum

tek göz oranı %32 dir işin işe psikolojik rahatsızlık girerse raporun süreli olur genel uygulama bu

Sürekli ibareli raporunuz varsa sizden yeni rapor isteyemezler ki bence yeni rapor almak yerine ki almaya kalkarsanız şuan %40'ın altına düşebilirsiniz onun yerine gerekli mercilerle görüşüp durumu anlatın derim.

Eserin79

Katılıyorum konya'da çok uğraştırıyorlar kimse iş bilmiyor mevzuata uymuyorlar.

ASlında ağzı laf yapan abilerimiz ablalarımız change.org sitesinde konu hakkında bir dilekce yazarak bir kampanya başlatsa keşke bizde etrafa yayıp imza toplasak. Tek gözü görmeyenlerin engelli oranı yükseltilip yüzde 40 engellli sayılmasın için.

Üst Alt