Ben memurum engelli raporu için başvurdum. Asıl amacım Engelli istihdamı ile ekpss den öğretmenliğe geçmek. Olur da ekpss yi kazanamazsam da vergi indiriminden ve engelli kimlik kartı gibi diğer engelli haklarından kazanmak istiyorum. Yüzde 37 de kaldım şimdilik ama 6 ay sonra tekrar başvuru yapacam. Engelli için başvuru yaptığımda bana bir kağıt verdiler. Kâğıtta ne için başvuru yapıyorsunuz diyordu. Engelli kimlik kartı, araç için, engelli istihdamı için gibi şeyler yazıyordu. Ben vergi indirimi içinde istiyordum ama kâğıtta öyle bir ibare yoktu. Ben de sadece engelli kartı ve engelli istihdamını işaretledim. Vergi indirimi için de ayrıca mı başvuru yapılıyor? Internette gördüğüm kadarıyla vergi dairesine gidiliyor önce falan deniliyor. Tam anlamadım. Vergi dairesinin yönlendirmesi ile gidersem engelli raporu alırsam o rapor diğer alanlarda da geçerli oluyor mu yoksa sadece vergi indiriminde mi geçerli oluyor? 6 ay sonra tüm bu haklardan faydalanmak için başvuru yaptigimda nasıl bir yol izlemem lazım ? Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim. Çok teşekkür ederim.