Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu için doktor başka hastaneye sevk etti..?

ttoprak

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam sizin sitenize yeni kayıt oldum.bazı rahatsızlıklarım vardı bir arkadaşın vasıtasıyla devlet hastanesine başvurdum
rahatsızlıklarım ortopedi olarak sol orta parmaklarımdan 2 tanesi kesik
noroloji olarak 9 sene önce kaza yaptım hastanede ilk olarak kendimde değildim kendime gelince kimseyi tanımadım 1 ay hastanede kaldım yavaç yavaç gelmisim
4,5 sene psikolojik sıkıntı yaşadım geldimi az çok tubarladım ama unutkanlık devan ediyor
şuan mr beyin sonucu sol tenporal lopta hasar varhastanede kurula girdim sonuç ortobedi yüzde 14 noroloji konnitif foksiyon buzukluğu açısından noroloji polililik kontrol ve noro psikolojik ile değerlendirmsesi ungundur yazıyordu

sonucu aldın noroloji dkr gittim beni üniversite hastanesine gönderdi hastanede noropsikoloji test unguması olmadığı için o hastaneye gittim noroloji dkt beni muane etti beni psikolog dkr gönderdi dkr revdevu verdi ve sonra 2 sat test uyguladı beyin filimi çektim bir hafta sonra sonuçları zarfa kuyup kapalı bir şekilde bölge devlet hastanesine gittim aynı dkrn yanına zarf verdim
nedir bu dedi bana siz beni göndermiştiniz alın gelin diye bana dedi heyete ver zarfı hyet bölümü olan yer gittim ordaki memerlar biz işmiz değil dkr ver heyetle kimdir belli değil yanına gittim yine zarfı asçıp test sonnularına baktı sana burda birşey yapayız aldğın hastaneye git başvur göster
dedimki sen beni oraya gönderdin sonuşları al gel diye taman sen o hastaneye git dedi bana orda öyle değince kendimi zor tutum baya kafan buzuldu
bu hastane bölge hastanesi nasıl yapayorlar şaşırdım üniversita hasatanesi başvuru yapmak içn 380 tl para yatırılıyor beni benim moralim buzulmuş bölge hastanesi sözde 6 ay süresi verniş vermemiş anlamadım test raporlarıda bendedir

ne yapacan şaşırdım bu konuda ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok memnun olurum iyi akşamlar.

ttoprak Bölge hastanesi psikiatri dr verdi ise 6 aylık süreyi prosedür öyle size tedavide verdimi kontrollere çağırmışlardır

mrb bölge hastanesi dkr vermedi rahatsızlığım noroloji oldğu için bölge hastanesi noroloji dktru bir not yazarak noropsikolojik test içn beni üniversite hastanesine yönlendirdi üniversitedeki noroloji ve psikatri dktrlar tedavi test edip sonuçları bana verdiler bölge hastanesine noroloji dktrona verdim ama bana dediki biz birşey yapamayız ordaki dktrlar git yine ama ben oraya başvurmamış yani bölge hastanesi başvurmuşun tedavi etmiyorlar beni üniversite hastanesine başvurmam içn yönlendiiyorlar.bölge hastanesine heyete girip raporo aldım rapor sonucu şöyle_ kas iskelet sistemi; %14 _ sinir sistemi; kognitif fonsiyon buzukluğu açısından noroloji polikninik kontrol ve noropsikolojik testler ile değerlendirmesi uygundur_ raboron geçerlilik süresi 6ay yazıyor simdi bana 6ay tedavi süresi vernişler vermemişler anlamadım noroloji dktr yanına gittim o şekilde beni üniversite hastanesine yönlendirdi demek istediğin eğer bana 6 ay süre vernmişlerse bölge hastanesidir neden tedavi etmeyip beni oraya gönderdi dkt amacı uzaklaştırmakmı yada bu noropsikolojik testi yapamadıklarından dolayımıdır kontrollere çağırmadılar tedavidede noroloji başka hastaneye yönlendirdi noroloji dkron hatası ise bölge hastanesi rapor heyet yetkilileri kimlerdir nasıl irtibat kurayım iki üç memura sordum içmiz değil dediler resmen
zorlarına gitti.

iyi akşamlar dilerim

Üst Alt