Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu için hastane ücret alıyor mu?

cakir59

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

kendi isteğim ile sağlık kuruluna girmek istiyorum, ortapedik engelim yok, aşağıdaki konulara işaretleyeceğim, hastane ötv indirimi için 860,00 tl para ister.

Sakatlık İndirimi(Vergi İndirimi)
Engelli Kimlik Kartı
Engelli Kadrosundan İşe Girmek İçin
Ötv İndirimi

Benim kendi doktorlarımın söylediği alacağım verecekleri oran net ve balthazard formülüne istinaden hesaplamaya göre %71.2 rapor çıkıyor.

Diğer bölümlerden hastaneye gitmişliğim olmasa bile şikayetlerimi belirtip bu oran çıkar mı çıkmaz bilemiyorum.

Ben bu parayı ödemek istemiyorum. %90 nı bulamazsak yazık günah giden paraya, sokaktan toplamıyoruz.

Ötv indirimi raporunu elesem, diğer konular için müracat etsem, olduki %90 nı yakaladım diyelim ama ötv başvurum yok.

Ötv indirimi için tekrar başvursam olur mu?

yol yordam gösterir misiniz?

cakir59

Bende 17 Temmuz 2023 de buna yakın miktarı TOKAT DEVLET HASTANESİ nde sağlık kuruluna ÖDEME YAPTIM.

(ÖTV ve MTV) indirimi için.

Gerekçe olarak işte siz bu raporu özel bir iş kullanıyorsunuz denmesi çok saçma elimizde onca rapor birikti. Çünkü bir dediği diğerini tutmayan işler yüzünden sürekli rapor almak zorunda kalıyoruz. Engelli vatandaş zaten her şeyi zor birde bu rapor işi resmen işkence sanırsın iki hekimden alınıyor sürün dur.

Üst Alt