Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu için hastaneden randevu alamıyoruz!?

fraq

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar ben bi tanidigima engelli raporu almak istiyorum bunun icin randevu alicam hastaneden randevu almak icin inceledim ama bisey bulamadim yardimci olurmusunuz.

hastaneye gitmelisin genelde hastanede randevu veriyorlar

yarın sabah okmeydanı hastanesıne gıt saat 8 de orda ol alırsın sırayı

hastanenin saglık kurulu birimine gidip engelli raporu alıcam diyeceksin onlar yönlendiriyor resimde götür kimlik kopisi

Ama önce sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gidip ordan size sevk verecekler sonra hastanenin saglık kuruluna başvuracaksınız. Size verecekleri kağıtla randevu almadan muayene olacaksınız

Sanirim her hastaneninsistemi farkli. Goztepe egitim arastirma da haftanin 3 gunu ilk 25 kisiyi aliyorlarmis. Internet randevusu ya da bir yerden sevk yok.gerekli belgelerle birlikte sabah siraya giriyorsunuz.

haseki eğitim ve araştırma hastanesinde sistem şöyle hastalığı hangi bölümle ilgili ise o bölüme gidiyor o bölüm muayene edip sağlık kuruluna sevk ediyor orası size görünmeniz gereken diğer bölümleri söylüyor o bölümlere girip kağıdı tekrar sağlık kuruluna veriyorsunuz 1 hafta sonra hasta kimliğiyle gidip raporu alabiliyorsunuz engelli hastaların randevu alması gerekmiyor hasekide direkt gidip kayıt açtırabiliyorlar 1 günde işlemleri halledersiniz , varsa özürlü kimlik kartınıda götürün gerekmez hasta ordaykende yanınızda bulunsun ve daha önceki rapor hastane çıkışı mr. filen varsa onlarıda götürün doktorlar isteyebiliyor durumunu anlayabilmek için geçmiş olsun...

idosente

Bizim hastanede de engelliler oncelikli ancak ilk kez rapor basvurusu yapacagim yani kartim yok.bu durumda faydalanamayacagim sanirim? Bazi hastanelerde ya da bolumlerde rapora imza icin sira gerekmiyor ama sansa biraz galiba.

eger vergi indirimi için başvuracaksan vergi dairesinden aldıgın yazı ile sabahdan hastaneye git ben okmeydanı hastanesinde aynı gün bütün doktorlara girdim

Tip1diyabet

illaki kart gerekmiyor hasta yanınızda olacak zaten ilk sizi sağlık kuruluna sevk edecek doktora muayene olmak için barkod alman gerek zaten oda kayıt yaptırırken engelli hasta dersen öncelik tanırlar daha sonra sağlık kurulunun seni yönlendireceği doktorlar zaten normal bölüm doktorları değil her bölümün heyet odası var hemen yanında bir doktor sadece imza işleriyle ilgileniyor kapıdaki görevliye söyledinizmi size öncelik tanıyorlar zaten dediğim gibi hastalığını gösteren mr. hastane çıkış evrakları varsa onlarıda yanınıza alın ilk rapor olduğu için uğraştırmasınlar sizi yok şu tahlili bu tahlili yaptırın filen...

idosente

Tesekkur ederim. Endokrin dr um basvurmami ona bagli oranlarin net oldugunu soyledi.verilen listede o olacak mi ya da heyette gorevli mi bilemedim. Bi baslasa islemler.

Tip1diyabet

evet sizin hastalığınız hangi bölüm ile ilgili ise o bölümler artı formaliteden göz,pisikiatri,dahiliye vb. bölümlere gönderiyorlar bişeyim yok diyip bi imza attırıyorsunuz endokrin ileri uzmanlık gerektiren bir dal onun heyeti yoktur gene aynı doktora gidersiniz varsa heyeti o sizi yönlendirir yoksada kendi imzalar...

Sağlık Kurulu Bölümü Randevulu Değil Zaten Ne Gerekiyorsa Hataneye Gidin Onlar Yöllendirirler Sizi Hangi Bölümlere Gideceğinizi. SAĞLIK KURULU RANDEVULU DEĞİL DİYE BİLİYORUM

bu gün 11.2.2019,sağlık kurulu raporu almak için erkenden hastaneye geldim,ilk sırayı aldım.8.4.2019 gününe randevu verdiler.

Son düzenleme:
Helal olsun, ne demişler ;Erken kalkan Yol Alır.

Rapor yenilemede nasıl oluyor peki benim 6 ay sonra yenilemem gerekiyor da..

Üst Alt