Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu için il sağlığa itiraz edince ille de 3. hastaneye sevk ederler mi?

derya1825

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2013 yılında aldığım 100de 70 rapora il sağlıkta itiraz ettim üniversite hastanesine gönderdiler ordanda 90 ve üzeri veriyorlar il sağlık beni hakem hastaneye gönderirmi göndermeden raporumu onaylayabilirlermi çok zor hastaneye gidiyorum nörolojik hastayım yürüyemiyorum her hastayı hakem hastaneye göndermek şartmı teşekkürler bilgi verirmisiniz

derya1825 öncelikle geçmiş olsun
2 gittiğiniz hastanede %90 oran verildiği için ilk raporunuzda %70 idi bu yüzden il sağlık sizi son basamak olan hakem hastanesine sevk edecektir burda son karar verilerek kesin rapor tarafınıza verilecektir prosüdür böyle.

Bende aynı süreçten geçtim. Maalesef hakem hastaneye gitmek durumundasınız.

Yani her halükarda 3.hastaneye gitmemmi lazım il sağlık bi güzellik yapmazmı

Yapacaklarını sanmıyorum. İl sağlık müdürlüğünde çalışan memur "itiraz etmeniz nedeni ile şuan resmiyette engelli statüsünde değilsiniz" demişti. Mutlaka 3.(Hakem) Hastaneden raporunuzu almanız gerekiyor. En kısa sürede halletmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Hakem hastane

Arkadaşlar raporum geldi hakem hastaneye gidecekmişim en iyi neresi acaba ankarada numune hastanesi kolay diyorlar doğrumu

Üst Alt