Ottoman kardeş sen yeni rapor yüzde 57 oranla rapor almissin öncelikle hayirli olsun fakat kafama birşey takuldi bende sürekli is gormezlik geliri için SGK bin sevkiyle daha 1 ay evvel İzmir yeşilyurt devlet hastanesinden heyet raporu aldim,fakat bnm raporunda sadece tanı-bulgular ve karar bölümünde hastalık belirtilerin var.Hastane heyetteki memurlara da sordum neden puan varmediniz dedim,bana yeni bir kanun ciktigini ve artik puanlama yapmadiklarini,puanlamayi Ankara-Kocatepe y.sağlık kurulunun yapacagini söylediler,nitekim maluliyet derecesi öğrenmek için SGK raporunu Kocatepe yuksek saglik kuruluna gönderdi,fakat bnm anlamadigim Ottoman kardeş yukarıda yazdigi gibi daha yeni heyete girdiğini ve yüzde 57 rapor aldigini söylüyor.Sizlerden ricam bu konuda bni bilgilendirir misiniz,neden bnm hastanem bana puan vermedi,yasa cikti puanlama kalkti dedide,nasil oluyorsa Ottoman puan aliyor .1ay önce aldigim yeni raporu alta linkini koyuyorum googleye kopya yapistirla bakiniz benim raporda neden puan yokta ,Ottoman arkadasimiz puan almus şimdiden yorumlariniz için TSK ederim.
Not:Telden girdigim için raporunu koyamadim ama cevaplarinizi bekliyorum tskler