Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu için üniversite hastanesine başvurdum. SGK'ya gitmen gerekir miydi?

hanife35

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
2
Engelli raporu için üniversite hastanesine başvurdum bu cuma gidicem acaba gitmeden önce sgkya gitmem gerekiyor mu bilgisi olan var m

Vergi indiriminden yararlanmak için cuma günü englli raporu almaya gidicem hastaneye gitmeden önce sgkya gidip bir belge almam gerekiyor mu acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar

Vergi indiriminden faydalanmak için önce maliyeye gidip işyeri evrakını alıyorsunuz . İnternetten de başvuru yapabilirsiniz. Sağlık kurulu raporunu alıp .işyeri evrakıyla birlikte maliyeye teslim ediyorsunuz. Cevap işyerinize geliyor. Cevap yazısı ve engelli raporuyla birlikte sgk ya gidip emeklilik başvurusu yapıyorsunuz

Ben daha engellilik raporu almadım sadece bunun için sgkya gitmeli miyim yoksa direkt hastaneye mi gitmeliyim belge istiyor mu hastane rapor öncesi sgk dan

@hanife35,

Sadece hastaneye gitmen gerekiyor. E nabizdan yada MHRS den randevu almanız gerekiyor. Üniversite hastanesinden alacaksanız doğruca gidin yada hastaneyi arayıp randevu alin

Önce ssk o seni sevk edecek kendın aldgnı gecersız sayar

@Ferhat3333, ben hastaneden aldıgım engelli raporuyla vergi dairesine baş vurdum kabul edildi iyi biliyormusunuz arkadsşı yanlış yönlendirmeyelim

@tb2nhf, beni kabul etmedi tekrar yolladı zaten ilk kez rapor alacaksa ssk dan istesin zararı ykki garanti olur

Merhabalar,

Benimde mevcutta olan 2013 yılında aldığım %44 rapor ve vergi indirimi hakkım var. Rapor eski olduğu için e devlette felen görünmüyor. Yeniden almak için il sağlık müdürlüğüne gittim, dilekçe verdim.

Ertesi gün aradılar , direk hastaneye giderek işlemlerimi yapabileceğimi ilettiler.
Aynı hastaneye gidip randevu aldım.
Yarın sabah randevum var.

Üzerinden baya geçtiği için sistem şuan nasıl bilmiyorum. Bir ödeme alacaklar mi ?
İl sağlığa verdiğim raporum kopyası bende mevcut sadece.

Yarın yaşadıklarımı buradan paylaşırım.

Vergi indirimi için raporu aldıktan sonra işyeri üzerinden başvuru yapabiliyorsunuz.
Çalışma belgesi vs gerekiyor ama sistem şuan daha güzel.
Benim mevcut vergi indirim var diye son girdiğim işyerinde gelirler dairesi başkanlığı sistemine giriş yaparak başvuru yaptım ve sadece üst yazısı değişerek 15-20 günde vergi indirimi yazım gelmişti şirkete.

Üst Alt