Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu ile birden fazla hakkımdan faydalanır mıyım?

Konular
13
Reaksiyonlar
0
Engelli raporu alırken bir kaç durum için rapor çıkarılabilir mi ? Mesela hem istihdam hemde engelli maaşı için kullanılabilir mi

Kurumdan kuruma değişir. Hastaneden aldığınız emeklilik için sürekli engelli raporu maliyede takılabiliyor-tekrar rapor isteyebiliyorlar. Bu konu ötv indirimli araç alırken de birkaç kişide sorun olmuştu. Ama sürekli engelli raporunuzla iş başvurusu yapsanız muhtemelen kabul edilir. Fakat iş başvurusu için aldığınız hastane raporu sizi emekli etmez. Siz hangi kurumlarda bu raporu kullanacağınızı ayrıntılı yazarsanız, ayrıntılı bilgi verilebilinir.

benim emeklilik falan hiç düşüncemde yok sadcee ise girmek istiyorum, vergi indirimi falan da istemiyorum sadece ise gireyim, zaten Ortopedik Engel olduğu için otvden muaf ehliyetim ve raporum vsr, sadcee ise girmek istiyorum.

ortopedik engel dediğiniz oran kaç. eğer siz ötv indirimi aldıysanız zaten raporunuz vardır. bu raporla işe giremiyormusunuz ?

İstihdam ve Sosyam yardım için çıkarılacağını söylerseniz çıkarırlar. İlgili kutucuklar oluyor oralara tik atılıyor veya evet yazılıyor. Mesela benim raporumda Sosyam yardım ve 2022 ve Engelli Kimlik kartı evet yazılı ama İstihdam kısmına değerlendirilmedi yazılmış EKPSS ile Temmuz ayında atamam gerçekleşirse eğer yeniden rapor almam gerekecek istihdam kısmının değerlendirildiği (olumlu olarak ). Bir de iş için çalıştırılamayacağı alanlar kısmının doldurulmuş olması gerekiyor sizi çalıştıracak kuruma ilerde sorun çıkmaması için...

Cevaplariniz için teşekkür ederim benim için öncelik Ekpss tabi ama o olmazsa en azından diğerlerinden yararlanirim diye düşünüyorum yedi yıldır bipolar bozukluk hastasıyım sizce yüzde kaç verirler

Forumda ilgili başlıklar var arattiginizda çıkar

Üst Alt