Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu iptali mümkün mü?

AliKoçFB

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Herkese hayırlı akşamlar. Bir akrabam %40 gözden engelli raporu aldı. Şu an için gözleri iyi. İptal etmek için itiraz etse sonuç alır mı? İptal etmek istiyor.

Yeniden heyete girip tekrar rapor almalı.

AliKoçFB
Yeniden heyete girip engelli raporu başvrusu Yapsın,durumu düzeldiği için %40 oranından daha düşük bi oran verilecek verilen rapor %40 dan düşük olduğu için önceki raporu sistem tarafından iptal edilecek

Sürekli rapor iptali

Herkese merhaba. Bir arkadaşım geçen sene gözden %40 rapor aldı. İyileşmesi söz konusu. Bu bağlamda rapor iptali mümkün mü ? Yani % 0 ihtimali var mı?

AliKoçFB
İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE gidip iptal dilekçesi vermesi gerekiyor
Rapor sürekliyse ve %40 altına düşerse ömür boyu sıkıntı yaşar
yok egerki rapor süreliyse rapor süresi bittikten sonra otomatikmen sistemden düşer

Raporu sürekliymiş. Ama ömür boyu ne sıkıntısı olabilir ki ?

raporu hiç bir yerde kullanmazsınız olur biter

Normal bir işyerinde çalışabiliyoruz mu? Yani normal işçi olarak

Akraban yaşlı ise kafa yorma
genç ise engelli kadrosundan yararlanamaz
Normal insan statüsünden yararlanır
Yani engelli bir insanla normal insanı bir tutmak sence Nasıl olur

Sürekli rapor aldığımız rahatsızlık düzelirse sonuç ne olur?

Arkadaşlar geçen sene %40 oranında sürekli rapor aldım. İyileşme var haatalığımda. Alınan rapor süreliye mi düşer yoksa %40'ın altına düşerse rapor tamamen iptal mi olur?

AliKoçFB

rahatsızlığın veya rahatsızlıkların nelerdir? nasıl %40 aldın onu detaylıca söylemelisin. iyileşme gösteren hastalığın nedir? hangi seviyedeydi şimdi nedir? bu bilgileri verirsen yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır. ama senin yazdığın kadarı ile sadece alacağın cevap, süreli rapor vermezler rapor oranın %40 altına düşer ve engelli haklarından artık yararlanamazsın olacaktır.

Ben gözden aldım. Konjenital glokom +miyopi. Sağ:0.2-1.75 Sol: 4 metreden parmak sayıyor şeklinde aldım.

Şu an sol gözüm iyi. Doğuştan Glokom hastalığı var.

Üst Alt