Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu olanlara elektrik indirimli mi?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Su indirimli elektrikte indirmli mi?başka hangi faturalardan indirim var?

elektrik ve doğalgazda indirim yok. Telefonda, internette, su parasında, digiturkte, cep telefonunda indirimler mevcut.

peki bunlardan nasıl yararlanabilirim...nerden öğrenebilirim yasal durumunu ben sdece sudan yararlanıyorum...

Sizce tüm engelli raporu olanların araçta vergi ve ötvden faydalanabilceği günün geleceğine inanıyor musunuz?

TABİ İNANIYORUZ NEDEN OLMASIN HATTA BEN BİZE ARAÇ DA VERECEKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM...
porche tercihim tabi...
olmadı bmw audi mercedes de işimi görür...

burası TĞRKİYE ÖTVsiz araç alabiliyorsan dua et...

Evet arkdaşlar bu indirimli durumların nasıl olduğunu anlatan resmi bir yazı varsa paylaşabilir misiniz?

diğer sorum için ne düşünüyorsunuz.Ben %64 engelli araporum var.vergiden yada yeni araç alımından faydalanmak istiyorum ve ileride bununla ilgili adım atılabilceğini düşünyorum..

Raporunuz ,dilekçeniz ve ilgili faturanız ile adresinize bağlı müdürlüklere giderek su indiriminden faydalanabilirsiniz.(Eğer bulunduğunuz şehirde böyle bir uygulama varsa Örn: Ankara'da var.)
Diğer kurumlar içinde aynı şey geçerli. Sağlık raporu fotokopisi ya da Başbakanlık Engelli kartı ile başvuru yapabilirsiniz.

Üst Alt