Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu süresi bitti. Randevu alamıyorum! Ne yapmalıyım?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba, Benim Engelli raporumun süreli tarihi 19.01.2021 de çıkarttım yarın son gün ve 1 aydan fazla randevu alamıyorum ve süresi yarın bitiyor. Bu sorun olurmu bu süreçte yapmam gereken durum varmı sorun yaşarmıyım acaba ? Elimden bişey gelmiyor çünkü randevu yok!!!

rapor geçerliliği yılsonuna kadar uzatıldı sağlık bakanlığı tarafından sitede var forum oradan bakabilirsiniz

"Geçerlilik süresi 01.01.2020 – 31.12.2020 tarihleri arasında sona ermiş süreli engelli sağlık kurulu raporlarının geçerlilik süresi 30.06.2022 tarihinde kadar; Geçerlilik süresi 01.01.2021 tarihi ve sonrasında sona ermiş/erecek süreli engelli sağlık kurulu raporlarının geçerlilik süresi 31.12.2022 tarihinde kadar uzatılmıştır."

devlet hastanesi için saat tam 16:00'da 182'den veya mhrs'den veya e nabızdan muayene olduğunuz hastanenin sağlık kurulu bölümünden randevu alacaksınız acılan randevular 10 dk da dolar acele edin.

Üst Alt