Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporum e-rapor sistemine işlenmeyecek mi?!

marangozz

Yasaklı Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Sağlık kurulunu aradım raporun çıktı, kurumsal bir iş için değilse gelip raporu alabilirsiniz diyor.
Raporum E devlete işlenecekmi görünecekmi diye sordum hayır siz kişisel mürecat etmişsiniz diyor.

Bu raporu ben aşağıda belirttiğim haklardan yararlanmak için istedim, Belirtmiş olduğum bu şıklar kurumsal değil mi
Kafam karıştı.
Engelli kimlik kartı
2022 sayılı yasa
Ve iş isdihdam için bu raporu istedim.

marangozz

kesin ve net bir şekilde yalan sölemiş ise ister kişisel ister kurumsal olsun her şekilde e devlet de e nabız da cıkıyor raporların yani e raporlar cıkıyor cıkmama olasılığı sıfırdır.

Kişisel müracaat olduğu için engelli raporum e devlette gözükmezmiş.?
2. raporum çıkmış eğer kurumsal bir iş için değilse gidip raporumu alabilirmişim?
O zaman bu rapor ne işime yarayacak ben anlamadım?

marangozz

yok kardeşim ya bilgisizliğinden söylemiştir yada yalan söylemiştir ama öyle bişey yok ben kendim bireysel aldım e raporda ve e nabızda gözüküyor istersen e devlet den arama dan e nabız yaz sonra raporlar bölümünde bak ama dikkatli bak

Sağlık Kurulu raporları tek sisteme yüklenir ve e-devlet, e-nabıza görünür. Yazılı halini alın. Ayrıca e-devlet ve e-nabıza bakın, yüklenmediyse yüklemelerini talep edin.

marangozz

hayır otomatikmen yüklenmiştir.şimdi bak istersen cıkar e devlet yaz e nabız dan raporlar bölümünden cıkıyor hastaneye gitmen gerekmiyor e nabızdan cıktısını al heryerde resmi evrak diye işlem yaparsın.

Sağlık kurulunu tekrar aradım.
Diyorlarki emeklilik için falan değilse gelip siz raporu alın. Sosyal yardımlaşmaya işkura götürebilirsiniz.
Peki e devlete neden raporu işlemediniz dedim yoğunluktan dolayı dediler ama isterseniz geldiğinizde e devlete yükleriz dediler .
Saygılar.
Problem çözülmüştür

Alakasi yok. Yüklemek zorundalar. Ben elden gidip aldım, ayrıca edevlet ve e-nabızdan da çıktısını alabiliyorum.

Raporu e devlete işleriz işliyoruz
İş yoğunluğundan dolayı işlemedik daha sonra işleriz dediler

aynı sıkıntı bendede var az önce aradım rapor çıktı gelip alabilirsiniz diyorlar ancak edevlet ve enabızda gözükmüyor
bugün sabah aradığımda henüz çıkmadı demişlerdi saat geç oldu yetişemem yarın gidip alacağım

orjan

İş yoğunluğu gibi sebepler nedeniyle e nabız e devlet e işlenmemiş.
İsterseniz gelin işleyelim dedi.

gardaş elin sonunda mecburlar sisteme girecekler canını sıkma cokda takılma psilojini bozma.

Bedriatak

Sıkıntı yok adamlar iş yoğunluğu gerekçesi ile e devlete sonra işleriz diyorlar.

benim rapor e nabızda gözüküyor ama edevlette yok herhangi bişey yapılması gerekiyormu yoksa beklicez mi

Raporu bu gün aldım hiç e-nabızda da e-devlette de görünmüyor. Görünmemesi hem iyi hem kötü çokta önemli bir şey değil sonuçta 9 tane kaşeli rapor elinde varsa e nabız da çıksın çıkmasın ne olacak ki

iscev
e nabızdan çıktıyı nasıl alacağız tıklayınca küçük
bir kutucuk çıkıyor oran ve rapor no gözukuyor ama yazdırma seceneği falan göremedim

marangozz
bize evrak verilmedi e devletten çıktı alısın dediler sadece

toraman76

artı var raporun karşısında oraya tıklayınca pdf formatında açıldı şimdi benimki yazdır ikonu da var

iscev

bende rapor detayı yazan yer var orayı tıklayınca küçük kutucuk açılıyor ama diğer hastalık raporları pdf görünüyor

bende dün raporumu hastaneden teslim aldım
e-rapor sisteminde gözüküyor ancak e-devlet ve e-nabızda çıkmıyor

orjan

E rapor sistemine bakamıyorum benimde raporum e devlet ve e nabız da hala çıkmıyor e rapordan nasıl bakacam yardımcı olurmusunuz

e rapor sistemine rapor numarası ve tc kimlik no ile bakabilirsin
e nabız ve e devlete 1 hafta sürüyor görünmesi

Üst Alt