Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporum güncellendiğinde vergi indirimimi de güncellemem gerekir mi?

cihatnet

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
1 Haftadır İstanbul vergi dairesine ulaşamıyorum.
Engelli raporum süresi bittiği için güncelledim. Sakatlık oranım vs değişmedi. Vergi indirimi için tekrar gitmem gerekiyor mu?
Veya ne yapmalıyım?

Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Yanlış bilmiyorsam raporun süresi bittiyse vergi indirimini o raporla yaptıysanız bitmiştir. İş yeriniz bilir siz neden vergi dairesine gideceksiniz iş yeriniz yapmıyor mu

yenı raporla dılekceyle basvuru yapıcan aynı zamanda engellık oranın mesela 2. dereceden 3. dereceye dustumu gene basvuru yapıcan.

İş yerimde bilmiyor. Engel oranımda değişmedi. Vergi daireside telefonlara bakmıyor. Nereden öğrenebilirim?

Sizosalgun

dostum aynı durum ile karşı karşıyayım bende yüzde 60 ortapedik sorun vardı 2016 raporu vergi indirimi yapmıştım yüzde 60 süresiz onaylı ben geçen bu ay içinde edevlette görünsün diye sadece yaptık bir akılsızlık aynı sorundan 30 verdiler gözden 32 verdiler 52 oran aldım süresiz bugün istanbul vergi dairesine gittim başvuru yapmak istiyorum diye senin zaten var 60 ndirimin dedi raporu neden aldın dedi bir sorunmu vardı dedi hayır dedim ozaman tekrar başvuru yapmana gerek yok dedi yüzde 60 devfam ediyor dedi hatta kagıtta verdi ilerde karşıma çıkarmı bilmiyorum ama belki emekli olduktan 1 2 sene sonra kontol muayenesi olabilir yada hiç olmaz kısmet artık

bu arada dostum edevlet üzerinden başvuru yap sadece vergi dairesine engelli raporunu götür yeterlidir

Üst Alt