merhaba arkadaşlar. engelli raporumu yeniledim, yeni raporda "sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir" yazıyor. araç alabilmek için ehliyete bu ifadenin kodu işlenmesi gerekiyormuş sanırım. aynı zamanda da ehliyet yenileme için il sağlık müdürlüğüne başvurmuştum (ehliyet yenileme için, rapordaki özel tertibat için değil, rapordaki ifadeden haberim yoktu) ve engelli raporum çıktıktan hemen sonra, özel tertibat kodunu ehliyete işletmek için yine başvurdum. engelli raporum, il sağlık müdürlüğüne başvurmadan bir gün sonra çıktığı için, il sağlık müdürlüğü özel tertibat ehliyeti için olumsuz yanıt (engelli raporum ve sürücü olur raporum çakıştı yani) verdi ve komşu ile sevketti. komşu ildeki hastaneden aradılar, randevu gününü söylediler, biz de olumsuz verirsek başvurunuz tamamen biter, biz olumlu verirsek, diğer komşu ile sevkedileceksiniz, dediler.
bu konularda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? prosedür nasıl işliyor ? ben kendi ilimdeki (olumsuz yanıt veren) il sağlık müdürlüğüne, baştan başvurabilir miyim, yeniden değerlendirmeleri için ? çünkü kendi ilimdeki il sağlık müdürlüğüne başvurduğumda engelli raporum henüz çıkmamıştı, ondan olumsuz yanıt verdiler.
şu an elimde olanlar, "sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir" yazan engelli raporum ve aynı hastaneden aldığım sürücü olur raporum var.
kendi ilimdeki il sağlık müdürlüğü başvurumu yeniden değerlendirmeye almaz mı ? bir komşu ilden diğer komşu ile gitmek zorunda kalacağım, iki tane olumlu almak için
bu konularda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? prosedür nasıl işliyor ? ben kendi ilimdeki (olumsuz yanıt veren) il sağlık müdürlüğüne, baştan başvurabilir miyim, yeniden değerlendirmeleri için ? çünkü kendi ilimdeki il sağlık müdürlüğüne başvurduğumda engelli raporum henüz çıkmamıştı, ondan olumsuz yanıt verdiler.
şu an elimde olanlar, "sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir" yazan engelli raporum ve aynı hastaneden aldığım sürücü olur raporum var.
kendi ilimdeki il sağlık müdürlüğü başvurumu yeniden değerlendirmeye almaz mı ? bir komşu ilden diğer komşu ile gitmek zorunda kalacağım, iki tane olumlu almak için