Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporum itiraz ettim, oranı daha da düşürdüler! Ne yapmalıyım?

şahbaz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar %56 raporuma itiraz etim ve raporum %28 e hakem hastanede %19 a düştü bunasıl bir iş ben iyileştimmi yani koah ilaçları kullanmaya devam ediyorum ilaçları niye kesmediler ozaman bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim bu işlerle ilğilenen tanıdığınız avukat varsa iletişime geçmek isterim saygılar

Evet sürekliydi 2 kinci dereceden yararlanmak istedim düşme ihtimali olsa bile %40 aşşağı düşmez diye düşündüm son iki hastane eski tahlil ve raporları degerlendirmediler sadece kendi hastanelerinin tahlillerini değerlendirdiler ilk raporumda koah a %40 verdiler 2 kinci hastane %20 3 çünçü hastane % 0 koah daimi kalıcı diye biliyorum

şahbaz....ahh hocam keşke hiç bulaşmayaydınız böyle şeylere,bulgura giderken evdeki pirinçden olmak deyimi maalesef cuk oturmuş şu an sizin için...zaten sgk adamı emekli etmemek için 1500 bahane arıyor sizde onlara mükemmel fırsat vermişiniz ...ki kaldıki 3.dereceden 2.dereceye gelmenin maaş farkıda çok olmazdı ve değmez inanın....çok geçmiş olsun...inş itirazlarınız sonuç verir..

slm benim de 3 parmağım kesildi üst 1. boğumdan sağ el 1.2.ve 3. parmak telefonda 11,3 olduğunu söylediler itiraz etmeye korktum şimdi bilen kişiler oranının 20-25 olması gerektiğini söylediler ne yapma gerekir.

Bende Bi doktorun sözüyle itiraz etmiştim 2.hastane aynı 60 verdi hakem hastane doktor 80 yazmıştı heyette yok bu 40 diyen olmuş aynı 60 a bağlamışlar 🤣 ucuz yırtmışım eldeki de gidiyordu

Keşke itiraz etmeseydiniz evdeki bulgurdanda olmuşsunuz tekrar aynı oran al al İcin izlenecek prosedür nedir en yüksek sürekli veren hastaneye nasıl sevk alırım bunu düşünmek lazım düşük raporlar sistemde görünürse ne olacak emeklilik iptal olur cok zor Bi süre kolay gelsin

Üst Alt