Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporum KPSS'den atanmama engel olur mu?

Rosita

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba bu siteye yeni üye oldum.Umarım cevapları bulurum .Lütfen bilgisi olanlar yazsın.Arkadaşlar benim yüzde 36 işitme engel raporum vardı ama durumum arttığından tekrar başvurdum ve doktor birşeyler karaladı hemşireye sordugumdaysa yüzde 40 yazmış bu heyettede değişmez dedi raporumu 1 ay sonra alacağım.Arkadaşlar ben öğretmenim malum bu yıl ekpss yok kpssye hazırlanıyorum ve o sınava gireceğim.Benim kafamda bazı sorular var.Diyelimki kspssden atandım yüzde 40 raporumda var bu atanmama engel olurmu?Konuşmamada bir problem yok sadece işitme sorunum var.yANİ SAĞLIK RAPORU pek istemiyorlar artık kendin beyan ediyorsun her yerde ve her şartlarda çalışabilir diye.Ben böylemi beyan etmeliyim? Yada engelli olduguma dair raporumu göstermelimiyim.Göstermezsem bu cezası varmıdır?Sistemde falan çıkarmıyım? İbraz etmediğim sürece raporumu bilirlermi? Yada normal kpssden atanıp bu raporum benim yinede işime yararmı? emeklilik dogu görevinden muaf gibi...Nasıl bir yol izlemeliyim tam bilemiyorum.Lütfen net bilgisi olan arkadaşlar sorularımı cevaplarsa çok mutlu olurum gerçekten bunu kafama çok takmış durumdayım...Teşekkür ederim

Branşım engel değil . Aslında sormak istediğim raporumu ibraz etmelimiyim normal kadroda da yoksa her şartta çalışabilirim mi demeliyim rapor olması senin sağlıksız yada her yerde çalışamayacağınımı gösterir zaten öğretmen olduğum içi n başka branşı sevmeyeceğim sonuçta

Hocam ben mebde öğretmenim. Branş ne bilmiyorum ama e kpss ile atanirsaniz zorunlu hizmete tabi değilsiniz ve belirli oranda da vergi indirimi uygulanıyor. Ayrica sinifci iseniz ekpss ile istediğiniz ilin merkezine atanirsiniz ama normal kpss ile gideceginiz yer %95 köy.

hocam merhaba geç cvp yazabildim branşım resim rapor aldım yüzde 40 durumum tedavi edilemez ama 3 yıl süreli verdiler moralim cok bozuldu sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

3 yil olmasi cok birşey degistirmez diye dusunuyorum. 3 yil sonra gidip yenilersiniz. Raporada itiraz edebilirsiniz sanırım. O zaman bir ust hakem hastaneye gonderiyorlar diye biliyorum. Yine de yanlış bilgilendirmek istemem. Forumda bu konuya vakif arkadaslara sor yonlendirecektir seni.

Rica ederim. Elde ettiğiniz neticeyi buraya yazarsaniz sevinirim

arkadaşlar merhaba benim kardeşim fen bil öğretmeni ve ms hastası rapor almayı düşünüyoruz doktorlar verecek ancak alırsak normal kpssye girebilirmi atandığında sağlık raporu istiyolar sıkıntı olurmu raporu almamızı tavsiye edermisiniz

Üst Alt