Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporum yüzde 26 verilmiş. Engelli sayılmayacak mıyım?

wakwak

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 25 sene önceki trafık kazasından dolayı bacagımda kısalık (8-9cm) var. Şekil bozuklugu ve incelık de var. Kalca kırıklıgı. Ama etrafımda göruyorum benden daha ıyılerı yuzde 40 üstü almış. Bana nıye vermıyorlar. Uzun yuruyuslerde sancıyor. İşyerımdekı ıslerımde agır. Temızlıkcıyım. Üni mezunu bir ibb temızlıkcıyım. Bacak sorunun yanımda şimdi bi de kalp cıktı. Raporu paylasıcam. Bu rapora göre ben kronık hastasımıyım. Bunu işyerinde nereye vercem. Herhangı bır kar tatılınde kronık hastalara ızın olursa bende gıtmeyecek mıyım?

Asagıda raporun resmı var. Kronık olarak ısaretlenmış. Kar yagışlarında tatıl olursa faydalanacak mıyım. Isyerıne mı verıcem. Bılgılendırrırsenız sevınırım.

https://resimyukle.io/r/7mxNri05Dt

Mitral kapak yetmezliği ve kalça artrozu

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun kardeş %26 raporla ÖTV siz araç dışında hiçbir hakkın yok....
ÖTV siz araç almak içinde zorlu koşullar var tekrar rapor çıkarman gerekebilir, engelli B sınıfı kodlu ehliyet çıkarman gerekecek...

Bir daha kurula gidersen değneklerle git sana oran veren doktorların odasına girerkende değneklerle gir...Bizi bu hallere sokanlar utansın

Bu gözler ne sahtekarlıklar gördü kardeş sen bu durumda masum kalıyorsun....

Bır de akp oranları yeni yönetmelikle düşürdü sakat adama sağlam deyip..... yaşlıya hastaya engelli diyorlar maaş,bakım parası,ötv siz araba her türlü hakları yandaşlar yiyor bunu söyleyince kızıyorlar doğru olanı söylemek boynumuzun borcu hasta ve yaşlı engelli değildir ama bedensel engelli %40 alamayınca sapa sağlam oluyor

Dogru soyluyorsun. Kım gorse sana nasıl vermezler dıye sasırıyor . Kızıyorlar. Kımler almış sana vermemısler dıyorlar. Bana verseler kımse nıye verdiler dıye sormaz ama vermedıklerınde soyluyorlar nıye vermıyorlar boyle şey mı olur dıye.

Daha önceki saglık raporum yuzde 15 idi. Ama agır ve tehlıkelı ıslerde calısamaz yazısı vardı. Şu ankı rapor 26 ama öyle bır yazı yok. Nıye yazmamışlar unutmuşlar mı yoksa yazılmaması lazımdı zaten ? Napabılırım ?

Kronik raporum cıkmış ama bir arkadaş ılac kullanıyon mu ılac yazılmamıssa kabul olmaz dedı. Oyle bısey var mı ?

Şaglık raporuma bakıp Yorum yapıp Sorularımı cevaplayabilir misiniz?

https://resimyukle.io/r/7mxNri05Dt

25 senelık trafık kazasından dolayı engellı raporu için kurula girdim ama yuzde 26 alabıldım. Rapor yukarda. Bırde kalp rahatsızlıgı cıktı. Bu rapor acaba adil mi gercekten. Yorumlarınızı beklıyorum.
Birde bu rapor kroniklik hastalıgı yerıne gecıyor mu malum bazı dogal afet veya yaygın pandemı zamanlarında kronık hastalarına izin gibi haklar verılıyor bu haklardan yararlanabılır mıyım?
Bı arkadas ılac kullanman lazım dedı. Yoksa olmaz dedi. Böle bişey var mı
Bi arkadaş da kronıklıgın yuzde 25 uzerı olması lazım dedı.
Isyerı de malum durumlarda yuzde 40 engelli olanlara ızın verırız kronıklere ızın vermeyız dedı. Bu onların hakkı mı . Bu soruları cevaplarsanız sevinirim.

Üst Alt