Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporuma noter kaşe bastı! Bu bir soruna yol açar mı?

Konular
33
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar merhaba durumu yaşadığımdan beri sinirimden ağlıyorum size bi sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim ben açık öğretim fakültesi noter onaylı engelli raporu istedi diye notere gittim noterde hızını alamayıp orjinale de kaşe bastı belgemi geçersiz mi kılmış oldular bilmiyorum ama ne yapacağım ben bundan sonra o kaşeli belge ile mi dolaşacam yardımcı olun hastane tekrar aynı şekilde çıkarıp orjinal verebilirmi napacam ya notere gidip hakaret etsem elime bişey geçmez
oturanBoga yardımcı olursanız sevinirim

acı gerçek

Raporunuzun üstünde noter kaşesinin varlığı hiç bir soruna yol açmaz..

Yanlışlıkla bastı hızını alamayıp farklı bir kurum rapor aslını fotokopi için eline aldığı zaman demez mi orjinal de noter kaşesinin işi ne

acı gerçek komiklik yaptığım yok raporun geçerliliğini vurgulamak istedim sadece.. Sen yanlış anlamışsın her şeyi kötü yorumlamak gerekmiyor..

Orjinal evrakta noter tasdiki olması sorun teşkil etmez. Bir kurum evrakın orjinaliğiyle ilgili şüphe yaşarsa kurumu arayıp evrak sayı numarasından teyit ettirir. Sıkıntı edecek bir durum yok ayrıca noter de resmi bir kurum

algaNihat
Kusura bakma o zaman gerçekten o halde sinir krizi geçirirken yanlış anlamış olabilirim teşekkür ederim cvb için

byilmaz21
Noter de resmi kurum biliyorum da orjinal engelli raporunda noter kaşesinin işi ne ondan sinirim bozuldu

acı gerçek noter kaşesi rapor için olumludur raporu teyid etmiş olur herhangi bir yerde aksaklık veya sorun çıkarmaz buna takılıp canınızı sıkmayın hayatta daha önemli sorunlar var enerjinizi tüketmeyin, geçmiş olsun...

Ozcan6600

E devlet de görünmüyor ben mi beceremiyorum anlamadım 2017den sonraki alınan raporlar e devlete düşüyor diye biliyorum

acı gerçek
Evet 1 hafta icinde edevlet ve enabizda gorunmesi gerekiyor hasteneyle gorusmeni tavsiye ederim

Ozcan6600

E nabız dan görünüyor ama e devlette bulamıyorum işlem sırası nedir bakayım bilgi verirseniz sevinirim

Bende açık öğretim okudum ve halen okuyorum. Açık öğretim fakültesinin engelli raporunu noter onaylı istemesi çok garip geldi. 2013 yılında aldığım belgeyi götürdüm. İşleme aldılar. 2. üniversite kayıtı içinde internetten başvuru yaptım fotoğrafını ekledim gönderdim onaylandı. İlla büroya gitmek şart değildi.

Harç muafiyeti için istiyor engelli raporunu sayın alman
:)

raporlar edevlette var ..enabızdan bulabilirsiniz

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt