Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporumda istemediğim ibareleri çıkarttırmak istiyorum..?

xozer

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Engelli raporumu aldım kardiyoloji %70 oran verdi.Fakat okb'de yazılı benim raporumda ben daha önce doktoruma söyledim ben okb ile ilgili oran verilmesini istemiyorum diye başhekimliğe tedaviyi reddettiğime dair dilekçe yazmamı istedi ben de yazdım.Sonuç olarak okb'den oran almadım fakat benim raporumda okb tedavi ve aylık kontrolleri gerekiyor diye yazılmış.

Ben bu ibareyi raporumdan çıkarttırmak istiyorum.İşveren görünce sıkıntı çıkarabiliyor engelli olmak suç bu memlekette biliyorsunuz derdini anlatana kadar akla karayı seçiyorsun.
2.si engelli kimlik kartında özürlü sınıfı yazıyor mu yazıyor ise bu durumda oran almadığım bir kategorinin engelli kimlik kartımda belirtilmesi mümkün müdür? Deneyimli arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

emeklilik

arkadaş okb ne oluyor ayrıntılı yazsak ?
i

obsesif kompulsif bozukluk

psikiyatrik bir rahatsızlık

raporun yüzdesi düşebilir ozaman, ama bu senin elindemi onuda bilmek gerek...

Ben zaten okb'den % almadım tamamını kardiyolojiden aldım yüzdenin.Yani okb sadece görüntü kirliliği yapıyor raporumda.

o doktor ne hakla istemediğin bişeyi belirtti git yüzüne söyle

o doktora muayeneye girdiysen ve problem gördüyse yazması normal değilmi sence??
keşke o bölüme gitmeseydin hiç

Bilmiyorum umarım sorun çıkarmaz itiraz hakkım vardır muhakkak ama günlerce uğraşmak istemiyorum tekrardan sürekli hastaneye gitmekten bıktım artık.

Üst Alt