Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Raporumda sadece Süreğen (Kronik) kısım işaretli ama!?

druid

Üye
Konular
60
Reaksiyonlar
0
Engelli Raporumda Sadece Süreğen (Kronik) kısım işaretli ama sen kronik değilsin diyorlar çıldırcam artık bu
Gerizekalı insanları tıbbi dökümasyon sekreteri yapıyorlar biri İnsülin bağımlı olmayan girer(günde 5 kere yaptığım halde) biri komplikasyon göstermemiş girer(Ayaklar nöröpatiden pert iken), biri belirti göstermeyen girmiş(peptid sayım 0 HA1Bc:10) Engelli raporu yeterli kıstas değil mi 1 kere yanlış girilir anlarım da 3 kere yanlış yazılmaz ki!!

tamamda bunun yerine ilaç raporu yada aile hekiminden alınan durum bildirim raporu yeterli gelmezmi. En basitinden orda diyabet ve kodu yazar. Listede varmı var bunun ötesi berisi varmı.

Kronik hastalıklar listesinde atıyorum E00-E90 yazıyor, atıyorum diyabette tip 2 de E.11 diye geçiyor.ki seninkide öyle sanırım. Sorun nerde burda senin hastalığın listede var bunun ötesi berisi olmaz. Engelli raporunda yoksa eldeki tanı yada ilaç raporuna göre listedesin bence

Benim raporumda ortapedik diye işaretli şimdi bu tek başına yeterli mi yoksa tanı konan hastalığın listede olması yeterli mi

Işte engelli raporunda kronik işaretli ama kod olarak organ nakli o kronik listede olmadığı icin ben de problem yaşıyorum
Durum raporu da bizzat kontrol oldugun yerden al deniyor yani bir kisi için onca eziyet reva görülüyor
Sizin de bir doktora gidin durumu anlatın insulin kullanıyorsunuz sonucta, ilac raporunda ilaca karşılık gelen neyse ona denk gelen ilk maddeyi yazıyorlar mesela tansiyon ilaci icin bir sürü kod var, herhangi birini yaziyorlar sonucta ilacı aldin mi aldin o gozle bakılıyor sizde yapılan yanlış da bu sekilde birşeydir

YA HAYIR benim sorun o tıbbı sekretermidir nedir onun kafasına göre hastalık girmesinden dolayı normalde ben antikor yetersizliği yüzünden oluşan tip-1 diyabetim (tip2 çok farklı tip-1den) kafama yıldırım düşşe dahi geçmez bu hastalık ama o gerizekalı çalışanlar 1 raporda insülin bağımlısı olmayan girmiş,birinde tip2 yazmıs, birinde komplikasyon göstermeyen girmiş iddaa kuponu doldurur gibi yazmış.

https://hizliresim.com/HH1Kxw Doğru olan kırmızı ile işaretlediğim görende pankreasım düzeldi insülini bıraktım sancak

https://hizliresim.com/n928nA

https://hizliresim.com/jvy6FS

druid

Sizde baya detayli gorunuyormus benim ilaç raporum e nabizda görünmüyor bile...

@gul2011 Sağlık ocağındaki Aile Hekiminin yazdığı tüm ilaçlar e nabız sisteminde görünür

E-nabızda degil ama e-devlette ilac raporu sorgulamada cıkıyor fakat hipertansiyon diyor, kronik falan yazmıyor...Ayrica engelli kurul raporumda da yer alıyor hipertansiyon, aynı zamanda kronik kutucugu da tikli...cok kafam karıstı

üniversite hastanesi raporları da görünmüyor e nabızda.

oyküm

e devlette hiçbir açıklama yok rapor var hastalık yazmıyor

E-devlette ilsç sorgulamadan cikti benim son ilac raporum

Esansial (primer) hipertansiyon diyor

oyküm

TIBBI SEKRETERMİ NEYSE ONLARIN İŞİ HEP BUNLAR 2.5 MİLYARLIK İLAÇ ALIYORUM 3 AYDA 1 KERE KAYDI YOK

Arkadaşlar bende de e devlette ilaç raporları görünüyordu artık görünmüyor neden oldu acaba

EZRzevKWAAEyzua

site çöktü yine giriş yapılamıyor şaka gibi ya ömür boyu geçmiyecek vucuda zarar veren bir hastalığın kronik olduğunu ispat etmeye çalışıyorum !

Üst Alt