Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporumu aldım. Şimdi ne yapmalıyım?

Ebruakk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben Ekim ayında %46 engelli raporu aldım rapor onayiyla ilgili birşey yapmam gerekiyomu??? Bide benim hiç bir bilgim yok birtek rapor aldım ama başka hiç birşey yapamadım bana yardım ci olup neler yapmam gerektiği hakkında yol gosterirmisiniz. Şimdiden teşekkürler

Engelli haklarından faydalanabilirsiniz

Zorro

arkadas engelli raporunu nasil onaylatacagini soruyor zannedersem
ben burnu buyukluk edip sagirligimi begenmedigimden almadim engelli raporu:pbu isleri bilmiyorum

Ebru Hanım merhaba, raporu ne için aldınız? bir iş yerinde çalışıyor musunuz?

Evet çalışıyorum en başta ekpss için ama şu anda maaşa etkisi hiç olmadı bide hiç bir yararini göremedim bir tek engelli kimliğim var yüzde 46 raporumun derecesi

calısıyorsanız vergi indirimi icin basvuru yapabilirsiniz

Çalıştığınız halde engelli maaşı alamazsınız malesef
Engelli kimlik kartınız var ücretsiz toplu taşıma ve su indirimden yararlanabilirsiniz

calıstıgınıza dair is yerinden evrakla bulundugunuz ilin vergi idaresi baskanlıgına basvuru yapmanız maasınızda azda olsa bi fark yaratır ve erken emekli olma sansını yakalarsın prim gün ve yıl tamamladıktan sonra yası beklemeden

Üst Alt