Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporumu aldım. Vergi indirimi için ne yapmalıyım?

msevinc53

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
1
Öncelikle herkese merhaba ,

Bugün itibari ile engelli raporumu almış bulunmaktayım %72 oran ile 3 yıl süreli.
Haklarım başvuru yapabileceğim yerler nerelerdir ne gibi haklarım var.
Kısmi bağımlı ibaresi işaretli ne işe yarar bunlar hakkında bilgi paylaşacak arkadaşlar varsa çok sevinirim.
Bu süreçten sonra ne yapmalıyım, aktif bir iş yerinde çalışıyorum çalışmama engel bir durum yok onkolojik rahatsızlıktan (Tiroid CA) dolayı rapor talep ettim.
Vergi indirimi için neler yapmam gerekiyor.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Merhaba yaşadığın şehırde vergı daıresınden yada ınternette bulabılıyorsan vergı ındırımı yazızı var onu çaliştiğın şirketın muhasebe yada İK departmanı doldurup ıslak kaşe imza yapıp sana verince sende yazıyla bırlıkte aldıgın raporuda ilave edip raporun aslı olması lazım vergı daıresıne teslım edıyorsun ondan sonra beklemen gerekıyor .

vergi dairesinden alınan bu yazı işyerine ben teslim ettiğimde bu maaşa yansıyor değil mi?Alınan belge bunu kastediyor.

evet muhasebeye bildirim bir sonraki maaşbordro nuzdan takip edin fark varmı

benim 2.derece sürekli vardı bu hafta %96 rapor aldım illa bunu bildirmeli miym? vergi indiirmi için ? ha 1. deerece ha 2.derece sonuçt ayrıca 2 yıllık süreli bu hafta aldığım. bildirmezsem bir olumsuz sonucu oluyor mu?

hanifeaydin
1.dereceye çıkarsa vergi muafiyetiniz artacak bildirirseniz sizin için iyi olacaktır diye biliyorum yani daha az vergi ödersiniz...

findox85
%96 ya ne amaçla süreli veriliyor acaba ilginç..

findox85

kanser 4.evre hastayım.metastaz da yaşadım.devletim ölüp ölmeyeceğimi kontrol etmek istiyor beni çok seviyor.

işyerinden çalışma belgesi istedim kendim yollayacağım zira çalışma belgesi nasıl yazılıyor dşye bana sordular.

Üst Alt