Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporumu değiştirmek istiyorum..?

Barisgzl1

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
24
Arkadaşlar engelli raporumdaki tanı ve engel grubunu değiştirmek istiyorum işe girmeme engel tanı ve engel grubu ondan dolayı ne yapabilirim ?

yeni rapor almak için başvururken, işe girmene engel olan branşı ilgili memura söylemezsen o kısımdan doktor sana bakmaz ve o kısım dışındakiler üzerinden yeni rapor alabilirsin.

@Barisgzl1, Senin isteğine göre tanı değişmez ki!

Tanın veya hastalığının seviyesi değişmiştir o zaman doktor yeniden engelli raporuna başvurduğunda ona göre değerlendirir ve yeni rapor verir.

Büyük ihtimalle pisikoz türü bir rahatsızlığın var ve işe girmene engel olduğunu düşünüyorsun herhalde kısmende haklısın ne yazık ki özellikle özel sektörde pisikoz türü rahatsızlıklara karşı bir önyargı var.

yerinde olsam hiç uğraşmam çünkü yenileyeyim derken elindekinden olursun bende senin düşündüm yüzde 44 raporum yüzde 24 e düştü...

Üst Alt