Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporumu iptal ettirebilir miyim?

Halil377

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar benim %65 sizofreni engelli raborum var bu rabor her yerde başıma bela olduğu için iptal ettirmeyi düşünüyorum ne yapabilirim ve iptal olur mu hiç Bi iş yerinde çalışamıyorum ehliyetimi el konulacak diye bile çekiniyorum lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi şimdiden çok tşk ederim not. Çok zor durumdayım... 😭

Engelli raporunu iptal ettirince hastalaığın iyileşmeyecek. Neden iptal ettiriyorsun. Dursun! Bizim gibi hastaların en önemli problemi mantıklı düşünememek benden sana tavsiye ettirme. Hakeze ettirilebilir mi bilmiyorum.

Nerde başına bela oldu ki.. Sen istemeden kimse raporu doğrulayamaz.. göremez diye biliyorum.

Halil377
e devlete düşen rapor bir daha iptal olmaz. en iyi ihtimal hastalığın iyileşir düşük oranlı bir rapor alırsın

İptal olmaz o rapora itiraz etcen yenisi çıkınca düşük oran alırsan kullanamazsın sadece

Muayenede pskiyatriye girersen görür hastalığını pskiyatri dışındakilere barkod alırsın oranın az gelir kullanmazsın okdr

Git iptal ettir başına bela olur ayrıca trafik kanunları eskisi gibi degill polis memuru cevirmede şüpelenirse direk hastaneye sevk ettirebiliyor haberlerde gördüm inanmazsan polise sorabilirsin işin zor dikkat edin

merhaba
iptal denmesi bana göre yanlış bir kavram
şizofreni tanılı raporunuz iptal olunmaz
sanırım iptal den kastınız bu raporu geçersizz kılmaktır
o halde yapılması gereken diğer arkadaşlarında belirttiği gibi tekrar duruma ilişkin rapor almaktır

iptal yada geçersiz olduguna siz yada memurlar görevliler değil
sadece uzman hekimler onay verir
kurumlarda bu onayı tanır

kolay gelsin

Engelli raboru

Arkadaşlar merhaba benim %65 raborum ve ağır ve tehlikeli işlerde çalışmaz yazıyor ve devlet hastanelerinden sağlık raboru alamıyorum sistemde görünüyor fakat özel hastanelerde sağlık raboru alabilir iyim görürler mi bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi

Engelli raboru her yerde görünür mü

Merhaba arkadaşlar engelli raboru özel hastaneler ve aile hekimleri görebilir mi sağlık raboru alırken

Üst Alt