Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporumu nasıl iptal edebilirim?

4275386

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

"Sürekli" verilmiş Şizofreni raporum var. İptali için hangi yoları izlemeliyim? Engelli raporu nasıl iptal edilir?

Şizofreni yüzde 40in altına dusmeyecegi için ve bu hastalık süreğen olduğu için biraz zor iptal ettirmek.senin rapor oranı kaç?hastanede yattın mı,atak geçirdin mi,

Oran 40'ın üzerinde.
Atak anlamında, saldırıya uğradım, atak denildi.
Uzun hikaye.
Vatandaşlıktan çıkarsam rapor iptal olur mu yoksa uluslar arası mı geçerli bu rapor?

bende de paranoid şizofreni var.Raporu iptal falan etmiyorlar.Ben denedim.aksine insana hastalığını inkar eden şizofreni gözüyle bakıyorlar ben söylim..

Sorum net: Nasıl iptal edebilirim?
Nasıl bir dilekçe ile nereye başvurmam gerekiyor?
İptal edilen rapor hiç yok mu, varsa verilen raporların yüzde kaçı iptal ediliyor?
Engelli raporları uluslar arası geçerli midir?

İptal edilebilir diye düşünüyorum . Eğer iyileşirseniz doktorlar iyileşti derse iptal edilebilir . Heyete girersin iyiyim ben dersin iptal ederler diye düşünüyorum . Başka bir hastaneye baş vurun . Yada doktorunuza danışın .

Kardeşim emin misiniz ? İlaçla düzelen hiç bir hastalık 45 oran alınamaz . İlaçla düzelen 0 olur
kısmen düzelen 45 olur . Eğer düzelmişse kimse size 45 oran veremez .

Aynen kardeşim çok eminim,tam düzelirse %45.kısmen düzelirse %65
Bunun sebebi şizofren beynin kanseri gibidir hafife alinacak gibi bi hastalik degildir.mutlaka bi iz bırakır.geçmiş olsun

Arkadaşlar, yaşanan süreci normal bir şizofreni hastasının yaşadığı ile bir zannetmeyin.
Şizofreni raporu verildi tamam ama belki buna uzun süreli etkisi olan bir uyuşturucu veya serum neden oldu? Olamaz mı?
Olanları anlatmak istemediğim için böyle bir örnek vermek zorunda kaldım.

Sanırım bu konuya bakacak kurum Sağlık Bakanlığı'dır.
Onun da il müdürlüklerine başvuru yapsam olur galiba?

İşte, dilekçede neler olmalı ki iptalini sağlayayım, bilmiyorum.

rapor iptal olmaz. süreli olsaydı süresi dolunca geçersiz olurdu. vatandaşlıktan çıkarsan da zaten sadece yabancı haklarına sahip olursun

Tamam, bir sorumun cevabını aldım: Vatandaşlıktan çıkarsam sorun kalmıyor. Cevap için teşekkür ederim.

Peki dilekçeyi nasıl yazmalıyım: "Ben şizofren değilim, iyileştim" desem olmayacak.
Çünkü belli ki bu hastalığın "iyileşme" şansı yok.
Dilekçeyi böyle yazarsam "hastalığın tabiatından dolayı" beni incelemeden bile dosyayı reddetmeye hakları olacak.

Sanırım bu konuda bu site yardımcı olamayacak. Hukuk sitelerinden emsal karar arasam daha iyi olur.

vatandaşlıktan çıkıyorum diye dilekçe olmaz. vatandaşlığına girmek istediğin ülkenin elçiliğine başvuru yapacaksın. orda da ülke vatandaşlığı için gerekli şartları yerine getirince vatandaşlık aldıktan sonra türk vatandaşlığını bırakabilirsin. her ülkenin vatandaş olma şartı farklı. kimisi 200 300 bin dolar nakit varlık istiyor kimisi ev alma şartı istiyor dil bilme şartı vs vs. tabi bu da raporu iptal etmek uğruna değer mi değmez mi karar senin. Türk vatandaşı olmak benim için bir onur

Arkadaşın dediği ğibi vatandaşlıktan cıkmak cocuk oyuncagı degil ayrıca diger arkadaşlarında yazdıgı gibi ne kadar iyiyim dersen o kadar hastalıgı kabul etmiyor diyecekler ayrıca şizofrenin tamamen iyileşme rapor oranı 100de45tir

4275386

Hastalığınızın ortadan kalkmış olduğuna dair rapor almadan iptal vb. bir prosedür olamaz maalesef.

Engelli Raporu İptal Edilebilirmi ?

Beyler %43 Psikiyatri'den Bipolar Bozukluğu ' Sürekli ' Engelli Raporum Var Bunu İptal Ettirmek İstiyorum Varmıdır Bir Yolu ?

Şizofren ilaçla tamamen düzelen 45 oran varmış arkadaşlar. Yani tanıyı koydularmı en az 45 iyileşsen bile. Sanırım buda ptal edilemez anlamına geliyor. ByKeskin heyete igirin eğer iyileşmişseniz 0 alırsınız olur biter. otomatk iptal olur.

Üst Alt