Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporumu yeniledim ama oran düşürüldü. Eski raporumu bulabilir miyim?

SUNLAND

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, 1999 yılında aldığım %40 engelli raporum vardı, aslını zamanında Vergi dairesine verdiğim için elimde fotokopisi kalmıştı. Daha sonra gerek olmadığı için fotokopide kayboldu.
Dün devlet hastanesine başvurdum, raporumdan bir suret istedim, çok eski yeniden çıkarmalısınız dediler, yenisi için başvurdum, fakat bu seferde %23 verdiler
ben de doktıora sordum, 1999'da aldığım rapor %40 idi şimdi nasıl %23 düşer dedim, oranlar düştü dedi kestirip attı
sizce ne yapabilirim, vergi dairesinden eskisini istesem olur mu?

Eski raporunuzu bulsanız da bir işinize yaramaz. Ne için istiyorsunuz raporu?

Siz o rapora karşılık defterdarlıktan vergi indirim hakkı elde etmiş miydiniz? Etmiş idiyseniz, o vergi indirim hakkına istinaden erken emeklilik hakkınız da bakidir.

slm

bende akülü arab için bidernege başvurdugumda bana raporumu yeniletmem gerektigi söylendi. ben kas hastasıyım raporum 2 senelik bi rapor düzelen bi rahatsızlık olmadıgı halde neden yeniletmem gerektigi söyleniyor. ÖZELLİKLE RAPORUMDA SÜRESİZ DİYEDE İŞARETLENMİŞ.RAPOR DEGİŞTİRLMESİN DİYE .NİYE TAKRAR TEKRAR YENİLETİRİP DURUYORLAR ZATEN RAPOR ORANLARIINDA DÜŞÜRDÜ DEVLET . %40 RAPORU ALAN ŞİMDİ %20 ALIYOR ENGELİELR MAAŞ ALAMASIN DİYEMİ DÜŞÜLDÜ RAPOR ORANLARI

Üst Alt