Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporumu yenilemem mi gerekiyor?

rivotril

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben 2010 yılında %70 oranında psikiyatriden hayatı boyunca geçerlidir ibareli sürekli rapor aldım.Eski raporlar yenilenecekmiş diye duydum Benim raporumun yenilenmesi gerekiyor mu yardımcı olursanız sevinirim.

rivotril

merhaba, eski raporlarınız geçersiz durumda resmi işler için raporunuzu güncellemeniz gerekiyor çünkü yeni yönetmelikle bazı hastalık kodları revize oldu tavsiyem 182 den engelli sağlık kurulu randevusu alıp heyete girmeniz yönünde.

Geçerlidir yenilemenize gerek yoktur.

Kimse istemedi ben internette sgk haber diye uygulama da dolaşırken okudum eski raporlar yenilenmeli diye

rivotril

dostum Bülent abi konulara daha hakim ondan yorum bekleyelim bana gelen haberde emeklilik gibi işler için yen rapor şartı olduğu söylendi Bülent abi deniyorsun?

Bu ay bir yakınım 2003 yılına ait rapor ve sürekli vergi indirimi ile temmuz ayında emekli oldu. Maaşı bağlandı. Şu an için rapor yenileme gibi bir durum yok.
Herhangi bir kurum özellikle istemediği sürece eski raporlar halen geçerli.

rivotril
hayatta oldugnuza göre ne yenılemesı :D süre sınırlamalı değil ki raporun.heç ugrasma.

Üst Alt