Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporumu yenileyeceğim. Gitmem gereken bölümler hangileri?

Miraç67

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Üniversite hastanesinden alacağım ve randevusuz hasta bakmıyorlar o yüzden şimdiden randevu almaya başladım bölümlere. Heyet odasına randevum var. Önce oraya gideceğim sonra doktor doktor gezeceğim. O gezintiler için şimdiden randevu alıyorum. Gitmem gereken bölümlere aldım ama eksik varsa diye buraya yazıyorum.
Randevu aldığım bölümler:
KBB, Nöroloji, Genel Cerrahi, Ortopedi, Fizik, Kardiyoloji ve hariçten gitmem gerektiği için Metabolizma bölümlerine aldım.
Göz de var ama şu an Ekim ayına kadar randevu yok. Bu saydıklarım hariç başka hangi bölümler var? Psikiyatri var bir de. Başka hangilerine gitmem gerek?

benım bıldıgım kulak burun bogaz pskıyatrı vs bende bılmıyorum valla

MHRS uygulamasından veya 182'den Sağlık Kurulu için randevu alıyorsun, sağlık kurulu görevlileri hangi bölüme gideceğin, söyleyip yönlendiriyor.

Üniversite hastanesi içinde prosedür aynı olmalı, üniversiteyi arayıp sormak gerekir.

182 den sağlık kuruluna randevu aldıktan sonra tekrar gireceğin bölümler mesala ortapedi kalp damar bunlarada ayrı ayrı randevu almamız gereklimi sağlık kurulu yönlendirirse direk gidip doktorun odasına daha önceki yıllarda olduğu gibi muayene olabiliyormuyuz sağlık kurulu olduğu için yoksa tektek randevumu almamız lazım bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum.

Sağlık kurulunu aradım 182 den sağlık kuruluna randevu aldım dedim bölümlere biz yönlendireceğiz dedi siz randevu alın felan demedi bilginize sizde bi arayıp sorun isterseniz kurul gönderdiği için belki girdiğiniz bölümlere randevu gerekli değildir

Benim rapor alacağım hastane 182 den randevu vermiyor. Ayrıca her branş için randevu alma olayına girersek aylarca bitmez rapor alma süreci.

K[FONT=sans-serif]ayıt y[/FONT][FONT=sans-serif]aptırınc[/FONT][FONT=sans-serif]a söylüyorl[/FONT][FONT=sans-serif]ar z[/FONT][FONT=sans-serif]aten. H[/FONT][FONT=sans-serif]angi br[/FONT][FONT=sans-serif]anş, doktor[/FONT][FONT=sans-serif]a gideceğini. [/FONT]

Onu biliyorum ama eğer heyet için bile olsa randevusuz bakmıyorlar ise şimdiden randevu alarak işi sağlama almam iyi olur. Eğer heyetten geldiğim için randevusuz bakarlarsa iptal ederim aldığım randevuları.

Randevusuz bakmıyorlar bazen. O yüzden şimdiden alıyorum. Eğer heyetten geldiğim için randevu gerek yok derlerse iptal ederim aldığım randevuları. Ayrıca üniversite hastanelerinin randevu sistemi kendine ait sistem var. 182 veya MHRS'den alınmıyor.

kallmann35
rapor almak için randevu aldık.siz hangı sebep için rapor alcagınzı randevu alırkene söyluonuz.randevu günü gettıgınızde orda sizin pcden resmınızı cekıp bı belgeye yapıstırıolar o belgede hangı branşa gedecegınız yazıo o bölümlerde muayene oluosunuz.rapor alma sebebınıze göre branş sayısında farklılık oluyo

-mka

Peki o branşlara tek tek randevu almak mı gerekiyor? En can alıcı sorunun cevabı muallakta kalmış :)

arkadaşlar ilk önce 182 den sağlık kurulu raporu için randevu almanız gerekiyor ve sonra kurul size evrak veriyor doldurup getirin diye oraya ne rahatsızlığınız varsa yazın evrak kayıt tanda kaydını yapıp tekrar kuruna veriyorsunuz ve kurul sizi yönlendiriyor.yazmayı unuttuğunuz hastalık varsa kurula hatırlatın ve süreç başlıyor kolay gelsin.

kallmann35
hayır.randevu alırken raporu alma sebebım şunlar demen yeterlı biz öyle ettık.misal parasal haklardan (engelli maaşları artık hangısı olursa )engelli kimlik kartı vs vs . ayrıca raporu kazandı isen memurluk,işçilik için dicen o zaman raporunda hangı işlerde çalıştırılamayacagınıda eklıolar istedinmi.bu ıbareyı eklettın mı iş yerınde bi nebze rahat edersın

Zaten 182 den sağlık kurul olarak randevu aldıktan sonra üniversite hastanesi bile olsa randevu yok sen sağlık kuruluna randevu alıyorsun onlar randevu günü bölüm doktorlarına yönlendiriyor bende 13'nde gitcem randevu aldım sağlık kuruluna sizleride bilgilendiririm arayıp sorduğumda sadece randevu alıp gelebilirsiniz 3 vesikalık kimlik fotosu dediler bana bilginiz olsun....

Üst Alt