Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporumun sonucunu e-devlet haricinde nasıl öğrenebilirim?

Konular
45
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar e devlet şifrem yok heyete girdim rapor oranımı başka nasıl öğrenebilirim e devlet haricinde ogrenebilecegim bir yer varmı internet ten vs?

İyi de e-devlet şifresi almak PTT den sadece iki dakikalık bir iş.
İnternetten e-nabızda da görünebilir.

heyetten sonuç çıktı bilgisi gelmeden hiçbiryerde göremessin ayrıca aile hekiminden e nabız geçici şifreni alabilirsin veya ptt den e devlet şifresi alırsın

genelde rapor çıktıktan 2 gün sonra e nabıza düşer size bir not kağıdı vermiş olmaları lazım üstünde işlem numaranız vardır ayrıca telefonla bilgi alabilirsin

Mrcharming34
rapor muracatın kişisel ise sgk tarafından değilse size not kağıdı verilmiş olmalı orada dosya numarası ve telefon numarası vardır
Sağlık kurulu raporu için nereye muracat etti iseniz oraya telefon edip öğrenebilirsiniz yogunluğa göre 5 günle 20 gün arası sürebilir çıkması

Beylikduzu ben heyete girdim sonuçlandı bana salı günü 2-3 arası gelin raporunuzu alın dediler ama ben oranı bilmiyorum işte

Mrcharming34

girdiğiniz doktorlara sormadı iseniz şuan için ancak tahmini olacak salı gününden öncede öğrenme imkanınız yok e nabıza girseniz bile rapor çıkmadan işlenmez

çok çok geçmiş olsun hastalıklarınızı biliyor iseniiz forumda daha önce rapor alan arkadaşların konularına bakın aşağı yukarı bir fikriniz olur

Mrcharming34

ben sağlık kuruluna üniversite hastanesinden başvuru yaptım.üniversite hastanesinin sitesinden BAŞVURULARIM kısmından ben daha heyet raporu bana verilmeden öğrenmiştim.
not: benim başvuru yaptığım üniversite hastanesine 182 den randevu alınamıyor.Hastane sekreterliğinden veya hastane sitesinden randevu alınabiliyor.

Mrcharming34

Bir cok bankanin e devlete giriş icin yönlendirmesi var. Kullandiginiz bir bankanin online islemlerine girin ana sayfada mutlaka gorursunuz. Ordan giris yapabilir hatta sifrenizide belirleyebilirsiniz. E rapor heyetten 2.3 gun sonra e devlette görünüyor.

Üst Alt