Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporumun süresi bitti, 2022 maaşım kesildi. Ne kadar sürede yenilenir?

Ugursamii

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
herkese iyi günler dilerim benim raporum her sene süreli olduğu için yeniletmek zorunda kalıyorum ve raporumun süresi bittiği için 2022 maaşım fesh edilmiş durumda biliyorsunuz ki engelli maaşlarını aylık almaya başladık ben raporumu yeniletip gönderdiğimde sydv ye götürdüğümde ne kadar sürede 2022 maaşımı tekrardan almaya başlayabilirim bir sorum daha var kesilen maaşımın geçen ayın ücreti yatmadı bu ücreti diğer üstüne ek olarak gelicekmi herkese iyi günler diliyorum

Fesh edilmez geçici durdurulur, yeni raporu sydv verince alamadığın parayı alırsın

e devlette fesh edildi yazıyor yardım durumu kısmında bunu sydv ye götürdüğüm zaman direk yardım durumu aktif hale gelip yardım ücretleri çekebilirmiyim maaş günü geldiğinde teşekkürler

Ugursamii

Soru 74: Rapor süresinin dolmasından dolayı vatandaşın 2022 sayılı Kanun kapsamında verilen aylığı fesih edilir mi?

Kesilmez ancak geçici olarak durdurulur. Vakfa 1 yıl içinde yeni rapor ile başvuru yapılması halinde Mütevelli Heyet tarafından uygun görülmesi ile birlikte alamadığı aylıklar ödenir.
Soru 75: Rapor süresi dolmasına rağmen yeni raporunu zamanında vermeyen vatandaş yeni raporunu vakfa teslim edince alamadığı aylıkları tekrar alabilir mi?
Vakfa 1 yıl içinde yeni rapor ile başvuru yapılması halinde Mütevelli Heyet tarafından uygun görülmesi ile birlikte alamadığı aylıklar ödenir.

Üst Alt