Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporumun süresi bitti. Oran düşerse memurluğuma etki eder mi?

ekin güneş

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba, siteye yeni üye oldum, ankilozan spondilit hastasıyım, ekpss ile atandım, bir kamu kurumunda aday memurum, %40 oranında süreli raporum vardı, süresi doldu, yeni rapor isterler mi, yeni raporda oranım düşer mi zira bir önceki raporumda %47 idi, oran %40 ın altında kalırsa hangi haklarımı kaybederim, vergi indirimine zaten başvurmamıştım. adaylığımın kalkmasına bir ay kadar var, tabii bir sene de kalkıyorsa. bir de raporumu yeniletmezsem sıkıntı olur mu? şimdiden teşekkürler

Atandın olay bitti korkma artık hiçbir şey olmaz.Senden rapor falan istemezler.Keyfine bak:)

Atandıktan sonra yeni rapor istemezler.

Hocam yanlış hatirlamiyosam 15 yıl sonra emekli olduğunda raporuna tekrar bakilcakmis eğer bi usulsüzlük gorulurse büyük bir tazminat cezası varmış sağlık kurulundan bi hekim söylemişti bana sureli raporları olanlar için ama siz yine de bir araştırın.

raporumuzda herhangi bir usulsüzlük elhamdülillah söz konusu değil, ancak hastalık kronik olmasına rağmen süreli rapor verilmesi tartışmalı bir konu, her sene raporu yeniletmek, aynı tahlilleri, röntgenleri vs yaptırmak, bir de dr ların tuhaf tepkileri insanı yoruyor, 15 seneye kadar hastalığım nasıl seyreder bilmiyorum, şu an raporumu yeniletemeyeceğim, tüp bebek tedavisi görüyorum, raporumu yeniletene kadar normal memur statüsüne mi geçeceğim?

atandıktan sonra verilen hak geri alınamaz durumu ortaya çıkıyor bu durumda rahat olunuz ekin güneş

Usulsuzlukten kastim suresi bitiyor ya o bakımdan dedim hocam ama siz bi araştırın ne olur ne olmaz.

atanmış memura hak kazanmıştır..artık ömür boyu memursun emeklıye kadar..fakat raporun surelısı bıtmısse başhekımle görüş derım.

Üst Alt