Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporumuza güncelleme talep edebilir miyiz?

bilgili_emre

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.

Annem için verilen engelli raporunda, oksijen konsantratörüne ihtiyaç duymasına rağmen yani banyo vs. ihtiyaçlarını kendisi yapamamasına rağmen ağır engelli kısmı hayır denmiş. biz raporumuza itiraz değil de güncelleme talep edebilir miyiz.

Kardiyovasküler 30+20+20
Sindirim sistemi 10
Solunum Sistemi 40
Kas İskelet 48

ve de 60 yaş üstü olmasına rağmen %87 verdiler. sizce bir yanlış hesaplama var mı

bunun da tekrar hesaplanmasını talep edebilir miyiz.

ben 91 hesapladım ama neden 87 vermişler anlamadım.hastaneye başvurup tekrar hesaplatın bence. [FONT=sans-serif]Kardiyovaskülerde alınan oranlara teker teker mi balthazard yöntemine soktular anlamadım. tek poliklinikten alınan oranlar toplu sayılır benim bildiğim. yani [/FONT][FONT=sans-serif]Kardiyovasküler den 70 alıp diğerleri ile formüle edilmesi gerekirdi.[/FONT]

@bilgili_emre annenizin raporunda bir yanlış var hastaneye gidip itirazda buluna bilirsiniz ama yine %90 geçmez alacağı rapor
Kardiyovasküler 30+20+20 vermiş doktor buda %55 yapar balthazard formulü uygulanır aynı branş versede farklı rahatsızlıklar olduğu için
Ayrı ayrı kendi arasında hesaplanır
Sindirim sistemi 10
Solunum Sistemi 40
Kas İskelet 48
Burda yapılan yanlış lik annenizin 60 yaş üzeri oldugu için verilmeyen %10

Toplamda bununla birlikte annenizin engel oranı%89 eder

@ozgurmeric74 aynı poliklinikten alınan oranlar toplu sayılmaz örnek kapak 30 aritmi 20 tansiyon 20 verildi yine
Balthazard hesaplaması uygulanır.

teşekkür ederim umut2135 ilginiz için. güncelleme talep edebilir miyiz. bir doktora gidip durumda değişiklik var güncelleme yapalım diyebilir mi?

güncelleme değil il sağlık müdürlüğüne rapora itiraz edebilirsiniz

bilgili_emre başka bir devlet hastanesinde tekrar şansını deneye bilirsin güncelleme değil de rahatsızlığı artı diye kabul etmezler ise
il sağlık müdúrlülüğüne itirazda bulunarak ancak başvuruda buluna bilirsin

Üst Alt