Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Raporuna itiraz ettim, başka hastaneye sevk ettiler..?

sokr@t

Aktif Üye
Konular
99
Reaksiyonlar
235
Kısa bir süre önce aldığım engelli raporuna İl Sağlık Müdürlüğüne gidip itiraz ettim elime bir kağıt tutuşturdu başka bir hastaneye yönlendirdi amacım daha düzgün bir muayene yapılması ve ne ise hastalığım aldığım raporda da o teşhisin yazılması nasıl sonuçlanabilir acaba başına böyle bir durum gelen var mı :confused:

kanka görüş iste kurumun aracılıgıyla o raporunla.. kontrol yok zaten raporun onaylanır ona göre hareket edersin foruma yaz ben tam bilmiyorum bir yolu vardır görüş var örnegin onu araştır

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM! itiraz ettim 18 aralıkta başka bir hastane sağlık kuruluna gireceğim kuruma o işleri hallettikten sonra girerim benim rahatsızlığım psikotik bozukluk grubunda eminim yaşadıklarımı biliyorum ama bana nevroz grubundan bipolar teşhisi kondu 2 yıl süreli rapor verildi bir kere de tam ve doğru teşhis konsun benim derdim bu bir sürü hastane yatışım var bakmadı bile çömez bir bayan doktor doğru dürüst muayene bile etmedi uzman hiç görmedi bile bu umursamazlık canımı sıktı en çok.

Üst Alt