Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporuna itiraz ve yeniden başvuru süreci..?

kmlklc

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
İlk başvurulan hastanenin hakem hastene olması ve oranın düşük verilmesi durumunda tekrar rapor için itiraz edilebilir mi? Bunun yanı sıra muayenede yazılan oran heyet günü artar mı?

Edilir en son 3cü hastanenin oranı geçerli olur

Oranın azsa itiraz etme gene aunı glr

flora19 henüz oran vermediler epilepsi hastasıyım nöroloji uzmanı yüzde 20 yazdı. Askerlikten muafım yarın heyete gireceğim merak ettim sadece doktor hiç bişey sormadı muafiyet raporuna baktı, 2 ayda 1 bayılma seyrek %20, yazdı oysa muafiyet raporunda haftada ortalama 4-5 kez dalma falan yazıyordu, ifademede başvurmadı. Muafiyet raporunun fotokopisini zımbaladı.

Heyet yükseltebilir mi onu merak ettim.

Ayrıca psikiyatri bişeyler yazdı oran yazmadı.

Başka hastalıklarında varsa yükselebilir

Oranı heyet zamanı yazıyolar

Epilepsi pskiyatriyemi grdin sadece

Nöroloji, göz, psikiyatri

Göz tembelliğim var
Psikiyatri psikotik bozukluk yazdı

Geçersin işlh geçmiş olsun

kmlklc

epilepsi rahatsızlığınız ne derece bilmiyorum,buna nöröloji doktoru oran verecektir..ayrıca psikotik rahatsızlığınız kaç yıldır var psikotik rahtsızlıktan hastane yatışların varsa iyi bir oran verirler..hastane yatışın yoksa alacağın oran%30..ayrıca heyette oran yükselmez..heyete girmeden ilk muayenelerde verilen oran gecerlidir,Ama heyette bu oran ya ilk verilen oran la aynı çıkar yada düşer yükselmez.heyet başkanının insafına kalmış

Umut112

Ben hiç hastanede yatmadım psikiyatri için
Ancak 2014 den bu yana psikiyatrik ilaç kullanıyorum. İlk başta şizofreni teşhisi kondu ancak sonra yanlış tanı denilip epilepsiye bağlı majör depresyon denildi. İlaç raporum bunun üzerine verildi. Oran verirler mi bundan dolayı.

Psikotik bozukluk ne bilmiyorum.

kmlklc

psikotik psikolojik bir rahatsızlığın tıpdaki adı..

şuanki tanı major depresyon ise en fazla %30.psiklolojik rahatsızlıktan iyi bir oran alabilmek için hastane yatışları çok önemli

psikolojik tedavi aldığın hastaneden heyete gireceğin hastaneye epikriz götürdün mü.yada psikiyatri dotoru istemedimi

Umut112 tedavi aldığım hastane zaten heyete gireceğim hastane ve hastanede epikriz sisteme kayıtlı elimize vermiyorlar.

Heyette yazcaklar

Teslim ettinmi heyete ne gün gircen

kmlklc

psikiyatri ve göz oran vermediyse nörölojinin verdiği oran göz önünde tutulur bu durumda Alacağın %10 yada%20 dir..inş yanılırım iyi bir sonuc çıkar inş

kmlklc Polikliniklerde muayene olurken oran yazmamalarına takılmayın. Ancak kendi kısımlarına hastalık gözlemlenmemiştir, bulgu yoktur gibi şeyler yazarlarsa bu durumda oran vermeyeceklerdir. Ancak rahatsızlığın tanısını yazdıktan sonra size oranı heyette de verebilirler.

Heyete girince söyleyebilirsiniz aslında kısaca, epilepsi nöbetlerini örneğin.

Üst Alt