Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelli raporuna itiraz ve yeniden başvuru süreci..?
İlk başvurulan hastanenin hakem hastene olması ve oranın düşük verilmesi durumunda tekrar rapor için itiraz edilebilir mi? Bunun yanı sıra muayenede yazılan oran heyet günü artar mı?
epilepsi rahatsızlığınız ne derece bilmiyorum,buna nöröloji doktoru oran verecektir..ayrıca psikotik rahatsızlığınız kaç yıldır var psikotik rahtsızlıktan hastane yatışların varsa iyi bir oran verirler..hastane yatışın yoksa alacağın oran%30..ayrıca heyette oran yükselmez..heyete girmeden ilk muayenelerde verilen oran gecerlidir,Ama heyette bu oran ya ilk verilen oran la aynı çıkar yada düşer yükselmez.heyet başkanının insafına kalmış
Ben hiç hastanede yatmadım psikiyatri için
Ancak 2014 den bu yana psikiyatrik ilaç kullanıyorum. İlk başta şizofreni teşhisi kondu ancak sonra yanlış tanı denilip epilepsiye bağlı majör depresyon denildi. İlaç raporum bunun üzerine verildi. Oran verirler mi bundan dolayı.
psikiyatri ve göz oran vermediyse nörölojinin verdiği oran göz önünde tutulur bu durumda Alacağın %10 yada%20 dir..inş yanılırım iyi bir sonuc çıkar inş
kmlklc Polikliniklerde muayene olurken oran yazmamalarına takılmayın. Ancak kendi kısımlarına hastalık gözlemlenmemiştir, bulgu yoktur gibi şeyler yazarlarsa bu durumda oran vermeyeceklerdir. Ancak rahatsızlığın tanısını yazdıktan sonra size oranı heyette de verebilirler.
Heyete girince söyleyebilirsiniz aslında kısaca, epilepsi nöbetlerini örneğin.