Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporuna itirazda eski rapordaki değerlendirmeler dikkate alınır mı?

cakicimustafa14

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba herkeze Rabbim şifalar versin inşallah

benim babaannemin %82 engelli raporu vardı itirazda bulundum oran yükseltmek için raporda
nöroloji %70
kas iskelet sistemi %24
kardiyovasküler %30 verdi fakat diğer birçok doktora girdik mesela psikiyatri nörolojinin belirttiği oran uygundur dedi KBB eski raporda %37 verdi yeni raporla kontrol için girdiğimizde kontrol için işitme testinde kulakları duymadığı için direk formu üzerini çizerek teste karşılık veremedi dedi gözde aynı şekilde oranı kurulmu belirlio
acaba doktorlar vermesede raporda kurulda bi oran veriliomu bu tür not düşüldüğü zaman eski rapordaki oranı geçerli sayıyolarmı yeni raporda

yeni rapor baz alınıyor sayılmıyor ben bimere biz ucubemiyiz diye yazdım :)

tam konuya hakim değilim heyete girdiğimizde ortam demans ve kronik böbrek yetmezliği dediler sonra soru sordular bi kaç tane mesela kronik böbrek yetmezliği için oranı belirtebiliyormu kurul doktor belirtmemişti bi not düşmüştü sadece o kadar

Üst Alt