Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporuna rağmen normal KPSS ile memuriyet kazandım

niçevo1

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
4
Çok sevinçliyim paylaşmak istedim. Engelli raporum vardı işletmemiştim ama.

Normal KPSS'de kesin olarak kadro kazanmış haldeyim.

Yaşadığım bunca zorluğa rağmen böyle bir şeyin nasip olması inanılmaz güzel oldu benim için.

Darısı diğer arkadaşların başına : ).

Çok sağ olun. Karayolları Genel Müdürlüğü Ankara'da.

Haklısın abla. Birden bire döndü sanki her şey. Çok enteresan cidden hayat.

Dürüst olmaya çalışmak istiyorum merkezi atama da bir nevi sağlamış oldu torpil kayırılma peşinde koşmadan iş güç sahibi olduğum için. inşallah sizlere de güzel huzurlu bir hayat nasip olur.

sonuçlar açıklandımı ya tercihler yeni yayınlandı

Paranoya

Sonuçlar açıklanmadı da branş sıralamasında Türkiye 2. olduğum ve brranşımda 3 kişilik kadro açıldığı için alınmam garanti oldu.

hayırlı ugurlu olsun o zaman kardeşim

net kaç puan almıştınız

85 almıştım. Aslında çok yüksek bir puan değil ama branşımdakiler de düşük yapmış o sayede iş değişti. Çünkü geçen sene 86 puanla kıl payı kaçırmıştım aynı kurumu

Gördüğüm kadarıyla kpss iş fırsatları daha çok. Ve memurluk için taban puan 60tan başlıyor. Bu da yüksek bir puan değil. Raporlu olarak normal kpss ye girip atanabilir miyiz? Ve atandiktan sonra engelli grubuna geçebilir miyiz? Bununla ilgili detaylı bilgi verilirse çok iyi olur çünkü EKPSS ile atanmak çok zorlaştı.

Üst Alt