Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporunda "çalışamaz" ibaresi ne anlama geliyor?

cihanata1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Serebral palsi den dolayı hafif yürüme bozukluğum var %52 engelli raporu çıkarttılar raporda çalışamayacağı işlerin niteliği kısmında sadece çalışamaz yazıyor herhangi bir özelleştirme yapılmamış bu ne anlama geliyor?

Raporu verenlerin ve onu imzalayanların MAL olduğu anlamına geliyor kardeşim.

Hangi tür işlerde çalışamayacağının detaylandırılması gerek. "Uzun süre ayakta durmayı gerektiren işlerde çalışamaz" mesela. "Oturarak çalışabilir" mesela, "aşırı dikkat gerektiren şişlerdede çalışamaz" mesela.

@OturanBoğa

%92 oranla ''AKTİF ÇALIŞMASI UYGUN DEĞİLDİR.'' yazıldı banada.. ama birde ''SADECE HAREKET ETTİRİCİ AKSAMDA ÖZEL TERTİBATLI TAŞIT KULLANMASI GEREKİR'' de dendi! aktif işte çalışamam, tam bağımlıyım ama gel gör ki ehliyet alıp aparatla araç kullanabilirim! doktorlarımızın işini ne kadar iyi yaptığı, halden anladığı burdan belli! yeni rapor alacaklara tavsiyem; heyet toplanınca salona girin ve durumunuzu detaylıca anlatın, gösterin! siz burda bekleyin ihtiyaç olursa biz çağırırız denirse kulak asmayıp girmeyi talep edin, ben girmedim pişman oldum..

İş gücü olarak hiç bir işte çalışamaz. (açılımı)Serebral palsi bütün vücut fonksiyonlarını etkilediği için çalışamaz ibaresi uygun görülmüş olabilir.

Rapor Keşan devlet hastanesinde verilen tablolara göre yetersiz orana itiraz ettiğim rapordu fakat böyle bir ibare kabul edilemez rapora derhal itiraz ettim ve bunu uygun gören ilgililer hakkında yaptıkları mallığa yakışır sert bir dille şikayet dilekçesi yazdım OturanBoğa Nurtan

hakem hastahane "ince beceri gerektiren işlerde çalışamaz" yazdı aynı oranla sizce bu öğretmenlik ve çocuk gelişimi okuyorum sizce bu işimi yapmama engel olur mu? OturanBoğa

Üst Alt