Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siz yine %39 almışsınız ben %39,5 alanı gördüm inanamadım dedim ki arkadar 0,5 puan yukarı doğru yuvarlanır adam yemin etti abi git itiraz et dediler dedi bu haksızlıklar kalırmı yanınıza bu veballer bu acılar.
madem öyleyiz askere alsınlar o zaman beni... yada ehliyet yenileyecem rapor vermiyorlar rapor versinler o zaman ....
tüküreyim böyle sağlık sistemine....
Tokalac
BENDE de 27 mart da 6 ay oluyor bende denerim herhalde şansımı ???
Vallaha bu engelli raporu işinde birileri malı götürdü birileri bu işin kaymağını yedi öyle yada böyle olan bizim gibi insanlara oldu işte ....
işin garip tarafı bu sene EKPSS ye müracat edemeyecez elimde eski rapor var 44 olan...
Benimde 22 martta doluyor ben yönetmeliği okudum orda kişinin engel oranında değişiklik olursa doktor tekrar heyete sevk ede biliyormuş ama yaparlarmı bilemedim çok değişik işler var heyet için emg giriyorum kubital tünel var yok diye raporlanıyor normal poliklinik muyanesinde gidiyorum orda var olarak çıkıyor akıl sır erdiremedim
Benimde raporum varken tekrar rapor almak istedim kurula gireceğiniz hastahanedeki doktordan sağlık kuruluna girmesi uygundur yazılı kaşeli imzalı kağıt alınıyor. Sonra mhrsden kurul muayenesi alıp kurula girdim sıkıntı çıkarmadılar. Doktorda ve randevu aynı hastahane olması gerek.
hayır anlamadığım nokta şimdi son aldığım rapor 39 ama ondan önce aldığım rapor yüzde 44 o neden geçersiz oda devletin verdiği rapor kendimiz düzenlemedik ya sanki ne biçim iş arkadaş....
En son aldığınız rapor geçerlidir. değişkenlik için hastalığın düzelmesi, ilaçla iyileşmesi vs. gibi durumlar vardır. ilerlemiş ve ilaçla düzelmeyen ya da sürekli kronikleşmiş ya da uzuv-organ eksikleri gibi durumlarda değişkenlik olmaz. olma ihtimallerinde raporlar süreli olarak düzenlenir.
valla benim hastalığım da en ufak bir düzelme iyileşme kesinlkle olmadı zaten bilen bilir bu tür hastalıklarda iyileşme geçme söz konusu değildir...
ben sadece doktor hatası mağduruyum....
Mevcutta %31 raporum varken 0 oran verilen göğüs hastalıkları doktoruna gittim oran verilmesi gerektiğini anlattım. İmzalı kağıt alıp eski raporla birlikte randevu günümde kurula gittim bu şekilde oldu. Fakat beni kuruldaki giriş yapan görevli bu şekilde yönlendirdi.
Tokalac gönderdiğiniz linkte 4. Bölüm 11. madde 4 nolu satır
"(4) Yeni bir engel durumunun ortaya çıkması veya mevcut engellilik durumunda bir değişiklik meydana gelmesi hâlinde, bireyin talebi ve ilgili branş hekiminin sağlık kuruluna sevki uygun görmesi üzerine süre aranmaksızın engellilik durumu yeniden değerlendirilir ve yeni rapor düzenlenir."