Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Raporunda fizik bölümü oran verince nöroloji vermemiş!?

messi100

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar

Felç hastası akrabamıza ÖTV Raporu için başvuru yaptık doktorlardan aldığımız oranlar sonucu balthazard hesaplamasına göre %91 çıkan rapor oranımız %71 çıktı.

Raporda Nöroloji oranın hesaba katılmadığını görüp sağlık kurulunu aradım ve dediklerine göre Nöroloji oranın Fizik oranı ile eşdeğer olarak değerlendirildiğinden silindiğini ve hesaba katılmadığını öğrendim.

Bu durumda ne yapabilirim?

benim de göğüs kafesim boydan boya kesik vücudum ameliyatlardan iz dolu ancak önceden verilen plastik cerrahı oranı bana eklenmedi.YÖNETMELİK DEĞİŞTİ DEDİLER ( EKİM-KASIM 2021 de sürece başladım)
Ayrıca ramotoloji içinde ayrı puan almam gerekirken FİZİK TEDAVİ ORAN yazdı bana ramotoloiden vermediler.Gittim ramotolğa itiraz ettim bana oran fizik fazla vermiş sus dedi.Halbuki aktif ilaç tedavisi tutulumlu devamlı hastaneye acile giden kayıtlarla belgelerle patoloji ameliyat raporlarımla ispatlı olduğu halde.ben özele de gitsem ekranında kayıtlar var.....
İŞTE BÖYLE bana verilmeyen plastik cerrahı puanı bakıyorum burdan okudum verilmiş başka kişilere .....BU NE ŞİMDİ*

Üst Alt