Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporundan ücret alınıyor mu?

hakanyildiz

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
0
Carsamba gunu engelli raporuna basvurucagim. Engelli raporundan devlet hastaneleri ucret talep ediyor mu?

ben hiç bir ücret ödemedim. Muhtemelen de alınmıyor diye biliyorum. Ve ben alırken sigortam da yoktu. Eskişehir Devlet Hastanesin den alındı rapor yıl ise 2014. Ama şu da var diye duydum %1 bile rapor çıksa ücret alınmıyor , fakat hiç bir oran çıkmazsa 250-300 TL civarı doktor muayene ücretleri alınıyor diye biliyorum..

Hstanelerde farlı uygulamalar olabiliyor. Gideceğiniz hastaneyi ararsanız bilgi alabilirsiniz.

hakanyildiz

Bende şahsi başvuru ile raporumu 2017 tarihinde aldım herhangi bir ücret ödemedim..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hastaneler engelli raporu için ücret talep edemez.
İş yerindeki yemekler diyet programıma uymadığı için diyet raporu çıkarmak istedim.Görevli ücretli olduğunu söyledi.Engelli olduğumu kararlı bir biçimde söyleyince amirine telefon açtı.Engelli kimlik kartımın fotokopisini aldı ve rapora iliştirdi.Ücret alınmadı.

Üst Alt