Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporunu doğru oranlar olduğu halde almak için ne yapmak gerek?

Konular
33
Reaksiyonlar
1
Engelli raporu alırken hiçbir doktor muayene etmiyor mu ya bunlar hi hi tamam deyp basyo kaseyi imzayi bide formu doldururken hangi rahatsizlarimz varsa onu yazin dyolar ben bazılarını yazmayi unuttum ekleme yptrayim mi sorun olmaz mı bu arada işitme engeli rapor u alacağım

acı gerçek

Forma yazmamış olsan da, muayene için doktorla görüşürken durumu izah edersin, onlar da değerlendirir ve oran verir.

Ek bir şey den bahsederken Hayır onu sormuyorum rapor ne raporu olacak dyolar :/

acı gerçek

Engelli sağlık kurulu raporu olacak. Ama o muayenelerin amacı zaten sağlık durumunuza dair tüm değerlendirmeleri yapmaktır. Yani, o branşları gezip, "benim şu sorunum var" diyeceksin, onlar da bunları tespit edip heyete gönderecek...

Bende böyle biliyorum ic hastalıkları doktoru sadece imza attı btti dgerlri npcak artık bilmiyorum inşallah alırım da rapor gerisi sorun değil

Anladım Doktorlar niçin rapor diye soruyorlar değil mi?
Sizde ne için alıyorsanız oradan bir yazılı kağıt getirin bu kadar kolay

OturanBoğa

kalpten % 30 sürekli raporum var il sağlık müdürlüğüne hastalık ilerlemesi müracaatı yaptım göz ve tek böbrekten % 40 ı tamamlamaya çalışıyorum kalpten tekrar heyete girmem gerekiyormuş % 30 u düşme ihtimali var mı göz doktoru % 3 verdi

Üst Alt