Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporunu iptal ettirmem mümkün mü?

cemkaleli

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
24
27 yaşındayım %87 engelliyim.epilepsi hastasıyım.10 yıldır işsizim nedeni işverenlerin nörolojik veya psikiyatrik engelli çalıştırmamak istememesi bunun yerine kontenjanı fiziksel engelli bireylerle doldurması yüzünden hiç bir işe alınmıyorum 50 ye yakın kurumsal firma ile görüştüm iş yeri hekimi epilepsi hastalığını görünce işe almıyor.Bu raporun bana bedava otobüse binmem dışında HİÇ BİR İŞE YARAMADI Engelli aracı almak istedim onuda %3 lük eksiklikle vermediler böyle düzenin allah belasını versin.

Bize nörolojik ve psikiyatrik olarak devletin verdiği %3 kontenjan tamamen lafta kalıyor.Bu oran bize bir fayda sağlamıyor ya eşit miktarda alım yapılmalı engelli yada nörolojik ve psikiyatrik engelli hastalara bi avantaj sağlanmalı.

e-kpss den bile genelden giriyoruz.

Dostum öncelikle geçmiş olsun..

Bende Epilepsi hastasıyım ama sen karamsarlığa kapılıp erken pes etmissin..

10 sene engelli kadrosunda çalıştım devlet bankasında ..

Daha iyi şartlarda teklif gelince başa firmaya engelli kadrosuna geçiş yaptım ..

Bir çok ta epilepsi arkadaşım var hiç biri de açıkta değil..

Pes etmeden araştırman lazım kendini üzmeden kasmadan..

Epilepsi ayrımcılığı yok yanlış düşünmüşsün..

Bende de tam tersi olmuştu. Engelli raporu yokken 100 lerce yere başvurdum almıyorlardı alan iş yerleri de çalışma şartları çok ağırdı. Engelli olduktan sonra yürüyemediğim ve başvurmadığım halde ekpss kursuna giderken doğa koleji iş teklifi etti. 2 ay orada çalıştım sonra denizbank gm ye geçtim maaş düşüklüğü ve sosyal hakların olmaması nedeni ile şimdiki yapı kredi de 9. senemdeyim çalıştığım bankada çalışmaktayım. Emekliliğe 5 sene var.

Üst Alt