Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporunu yeniden yükseltmek için ne yapmam lazım?

benkım

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
1
ben şizoaffektifbı hastalık var %75 verdıler ıs bulamadım %45 dusurdum ıs buldum sımdı yukseltmem lazım ne yapmam gerekıyor aynı hastaneden yukseltme olmuyor mu acaba

benkım mrb öncelikle hastaneye rahatsızlığınızın ilerlediğini belirterek yeni bir rapora başvurmayı deneyin
Kabul etmezler ise baş vurunuzu il sağlık müdürlülüğüne gidip itiraz etmelisiniz mevcut elinizdeki rapora.

Emeklilik için % 60 üzeri rapor almam lazım, vermezler diye çekiniyorum, % 45 ti ilk aldığım, bu cumaya Erenköy'e randevu da aldım ama ne olduğu veya olacağı belirsiz, bana kalsa kendime % 99 rapor verirdim, uzak kalmak bazıları için iyidir; zarar verebilir mazAllah!

adanalı01 ben solian depakın xeplion 150lık uyku hapları bır suru sonra lityum oda ıse yaramadı ıstah acıcı haplar verdı bır suru bunları kullandırıyorlar baska hap vermıyorlar bna

ben devlet hastanesınden rapor aldım %45 ama evde babamla ben kaldık annem oldu babamda olurse ben nasıl maaş alıcam nasıl nerlere gıdıcem hıc fıkrim yok bana yardımcı olur musunuz acaba

@Emir27 ben calısmıyorum bana bipolar bozuklugu teşhız kondu ıse basladım cıktım ısten annemde olunce tamamen maf oldum ıs aradım almadılar benı raporu gorunce vaz gecıyorlar hastaymısım ben ama kendımı bazen ıyı bazende kotu olabılıyorum o yuzden aldım

@Emir27 aşıyo babam olurse ben bıtıcem artık evde bı onla beraber yasıyoruz kaymakam yada valılıgıe gıttım yardımcı olmadılar kapıdan gonderdıler benı ben de dıyorumkı aynı hastaneden raporu yukseltmez ler mı yukselseler 1800 gunden emeklı olabılıryor musum %60 rapor ısıtyorlar ama lın atıyımda bak gercek mı banada sole gercek mı dıye
Hastaya 24 ay maaş ? Amerika'nın Türkçe Haber Sitesi

@umut2135 şimdi gıtsem doktorla konussam desem kı ben heyete gırıcem benım raporu yukseltırmısınız desem oda tmm dese aynı hastaneden alabılıyor muyum yanı yanlıs anlamadım sanıırım dımı yenı rapor aldım dıyelım nerelere basvuru yapıcam

engellı raporu yukseltme

yaksamlar arkadaslar ben bipolar hastasıyım ılac kulllanıyorum ama ılaclar sıkayetlerımı kesmıyo arada farklı sıkayetlerım oluyo 22 farklı ılac kullandım ben kısacası raporu yukseltmek ıstıyorum nereye basvuru yapıcam hastalıgım ılerlıyo doktordan yenı geldım sız okumus ınsanlarsınız engellı raporum var%45 ama %60sa cıkarmam lazım nasıl yol ızlemelıyım ben uyucam sız yazın yarın bakarım tsk ederım bılgı ıcın

Üst Alt